Fantacine.com

Prostata Cancer Typer

Typiske prostatacancerformer spænder fra tilfældige lokaliserede resultater med ingen symptomer til metastatiske karcinomer med lymfeknude involvering. Der er imidlertid forskellige typer af prostatakræft, der er mere usædvanlige og ofte mere aggressiv.

duktalt Carcinomer

Duktale carcinomer er en høj kvalitet cancer med en dårlig prognose. Enten invadere kanalerne i prostata eller udspringer fra dem. Typisk prostatakræft behandling kan anvendes.

endometrie Carcinomer

Endometriske carcinomer er usædvanlige prostatacancer, der er vanskelige at skelne fra normale prostatakræft. Dets behandling, men ligner terapier anvendes til andre tumorer i samme klasse.

neuroendokrine Carcinomer

Også kaldet småcellet carcinom, denne sjældne prostatacancer er aggressiv, vokser hurtigt og metastaserer tidligt. Det er en dannelse af små, runde celler som følge af nerveceller. Kemoterapi er den primære behandlingsmulighed.

Overgangsbestemmelser Cell Carcinomer

Overgangsbestemmelser celle karcinom opstå i de foring cellerne i prostata kanaler og urinrøret og spredes ind i prostata. Kræften kan behandles enten som en blære kræft eller en prostata cancer.

Andre Sjældne prostatakræft

Nogle gange kan en biopsi af prostata vil slå op sarkomer, melanomer eller kræft, der har spredt fra nyrer, tarm, mave eller lunge. Hver type kræft skal evalueres, før en behandling der vælges.


        

Udgiv min kommentar