Fantacine.com

Kan Adrenal kræft blive helbredt?

Binyrerne er vigtige kirtler placeret på toppen af ​​nyrerne. Disse specialiserede kirtler skaber hormoner såsom cortisol. Disse kirtler kan også være sårbare over for adrenal kræft. Heldigvis moderne teknologi giver mulighed for en kur mod denne dødelige sygdom.

Kirurgisk Cure

Adrenalectomy er den eneste fuldstændig helbredelse for adrenal kræft. En adrenalectomy indebærer fjernelse af binyrerne eller tidlige fase tumorer fra binyrerne. Forud for en adrenalektomi, vil en læge undersøge muligheden for metastaser (spredning af kræft til andre dele af kroppen). Hvis kræften har spredt sig, kan det være nødvendigt yderligere kirurgi. Dette afhænger helt af den fase af kræft og lægen. Hvis kræft er i tidlige stadier, kan en adrenalektomi helt fjerne kræftceller fra kroppen. De fleste operationer kan udføres via laparoscope. En fiberoptisk visning redskab indsættes i et lille indsnit; anvendelsesområdet bruges til at fjerne små tumorer. For fuldstændig fjernelse eller fjernelse multipel tumor, er en større indsnit kræves sammen med manuel operation.

yderligere behandlinger

Kemoterapi er en medicinsk processen med at bruge kemikalier til at dræbe kræftceller. Kemo er en palliativ behandling for adrenal kræft, men ikke en kur. Kemoterapi er kun nødvendig, hvis kræften har spredt sig til andre dele af kroppen. Kemo, benyttes sammen med kirurgi for at fjerne tumorer eller til at skrumpe tumorer før fjernelse.

Strålebehandling, anvendelse af højfrekvente energi til at dræbe kræftceller, anvendes på samme måde som chemotherapy-- lindre symptomerne på fremskredent adrenal cancer eller i forbindelse med kirurgi.

Mitotan er en speciel, ny medicinsk behandling for inoperabel adrenal kræft. Oncologychannel.com, at 20 procent af de patienter, der bruger Mitotan reagere positivt med en reduktion af cancerceller.

yderligere information

Adrenal cancer, men ekstremt farligt, er en hærdelig sygdom. Nøglen til at behandle enhver kræft er tidlig påvisning. De fleste tilfælde af adrenal sygdom opdages på grund af symptomerne på overskydende hormon produktion, der opstår på grund af tumorer på binyrerne. Virilisering, pludselig udvikling af mandlige træk i en kvinde, der er forårsaget af for meget testosteron produktion fra binyren. Disse træk kan medføre dybere stemme og overskydende hårvækst. Feminiseringen, pludselig udvikling af kvindelige egenskaber i en mand, der er forårsaget på grund af overskydende østrogen produktion. Forstørrelse af bryster og en højere talestemme er symptomer. For en detaljeret liste over symptomer, se afsnittet Ressourcer. Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer, skal du kontakte din læge med det samme.


        

Udgiv min kommentar