Fantacine.com

Sådan Juice Broccoli at forebygge Brest Cancer

Sådan Juice Broccoli at forebygge Brest Cancer


Vil du undgå brystkræft? En måde er at saft broccoli. Dette er, hvordan.

Instruktioner

1 Broccoli, som en del af kål familien af grøntsager, har vist bemærkelsesværdige anticancer effekter. Broccoli er en af ​​de rigeste kilde til vitamin C. En kop broccoli har det samme protein som en kop ris eller majs, men kun 1/3 af kalorierne.

2 Drinking 1 kop broccoli juice om dagen har vist sig at dramatisk reducere risikoen for brystkræft. Broccoli er høj i vitamin A og C, kalium, calcium og andre vitaminer og mineraler.

3 Broccoli juice er bitter og bør blandes med andre frugter eller grøntsager til smag. Bedst med gulerødder og eller æblejuice.

4 En simpel Juice opskrift er 1 broccoli spyd og 3 gulerødder. Du kan tilføje en selleri stilk eller en halv kop persille. Dette vil give dig høj C-vitamin, folinsyre og de næringsstoffer, der er nødvendige, der hjælper reducere risikoen for mange kræftformer, især brystkræft.

5 rosenkål, blomkål og kål har lignende ernæringsmæssige fordele som Broccoli. De kan erstattes med broccoli og du vil stadig have en juice høj i C-vitamin og med anticancer effekter.

TIPS

  • Varier æbler og gulerødder til at smage og for sort.
  • Disse opskrifter er ikke at erstatte din læges råd.

        

Udgiv min kommentar