Fantacine.com

Lysbehandling Lights for Seasonal Affective Disorder

Lysbehandling Lights for Seasonal Affective Disorder


For nogle mennesker, vinter udløser Seasonal Affective Disorder (SAD). Syge har mindre energi, sove og spise mere, socialisere mindre; simpelthen sat, de føler i en funk. SAD stammer fra en mangel på naturligt lys; vores kroppe producerer for lidt melatonin, som forstyrrer vores kropslige ure. En effektiv behandling er lysbehandling.

Hvordan det virker

Lysterapi efterligner det naturlige lys ved at hjælpe "reset" hjernens kemi. Mange mennesker se en forbedring i et par dage, men symptomerne sommetider vende tilbage, hvis de ikke bo hos den. Men forskere med American Psychiatric Association, Mayo Clinic og pharmaceutcial gigant Nemours er ikke helt sikker på, hvorfor alt dette sker.

Sådan bruges Lysterapi

Den lysbehandling lys skal være 10.000 lux og på omkring 12-18 inches væk fra dig. Typisk er lys terapi udført om morgenen i 30-45 minutter, da det kan forårsage søvnløshed, hvis det gøres senere på dagen. Du er nødt til at holde øjnene åbne, så lys kan nå nethinden; men du kan læse, skrive, strik mv

Hvad skal du se efter

Det er bedst at købe en lyskasse lavet specielt til at behandle SAD. Kig efter den rette intensitet, producerer så lidt UV-lys som muligt (eller skjolde UV stråler den producerer), og kan placeres på et bord væk fra børn og kæledyr. Nogle har en række andre funktioner, såsom programmerbare timere, ure, transportkasser, stativer, væg-mount muligheder og udvidede batterier, blandt andre funktioner.

Hvordan du får One

Din første skridt bør være at få en henstilling fra en læge, men du kan købe en uden recept på mange købmænd, medicinske forsyningsselskaber, og selv på nogle isenkræmmere. Hvis alt andet fejler, gå online, startende med en af ​​de ressourcer, der er anført. Lysbehandling lys priserne spænder fra $ 200 til $ 600, men det er muligt din sygesikring udbyder kan dække nogle af eller alle de omkostninger, så tjek først.

Tips

Solarier eller kabiner bør ikke anvendes til at lindre symptomer på SAD. Som et alternativ (hvis vejret tillader), så prøv at tale længe, ​​afslappet gåture i dagtimerne.

Advarsler

Mulige bivirkninger omfatter hovedpine og anstrengte øjne. Sørg for lysbehandling lys beskytter mod UV-stråler.


        

Udgiv min kommentar