Fantacine.com

Depression Behandlinger uden medicin

Antidepressiva er nyttige til behandling af depression, men de bivirkninger, de producerer kan opveje deres fordele, eller de kan ikke helt behandle svær eller resistent depression. Heldigvis antidepressiva er ikke den eneste måde at behandle depression. Der er flere måder at bekæmpe depression, der ikke involverer medicin, der spænder fra en gåtur i solskin til brugen af ​​nye eksperimentelle hjerne-stimulation metoder. Nogle af disse depression-lempe behandlinger kan også anvendes sammen med antidepressive midler og kan hjælpe afslutte en depressiv episode eller forhindre en anden opstår.

Kortsigtede Psykoterapi

Kortsigtede psykoterapi koncentrerer sig om at ændre dine tanker og adfærd for at undgå fremtidige anfald af depression. En almindelig type kortvarig psykoterapi er kognitiv adfærdsterapi psykoterapi, som kan vare et par måneder. Under kognitiv adfærdsterapi, er patienter, der fik "lektier" af en terapeut - de holder dagbøger at se, hvilke begivenheder udløser angst eller depression, konfrontere begivenheder, der gør dem nervøse eller ulykkelig, og så videre. Dette hjælper patienter ændrer usande negative overbevisninger om sig selv og verden, som til gengæld hjælper med at forhindre depression.

Langsigtet Psykoterapi

I modsætning til kortsigtede psykoterapi teknikker såsom kognitiv adfærdsterapi, langsigtet psykoterapi er åben. Denne "traditionelle" psykoterapi fokuserer på begivenheder i patientens liv, ser tilbage for at se, hvordan tidligere interpersonelle dynamik produceret en tendens til depression. (Mens langvarig psykoterapi kan koncentrere sig om en patients familieliv, de fleste psykoterapeuter ikke direkte bruge freudianske principper i deres arbejde med patienterne - så ikke bekymre dig om at diskutere ønsker at dræbe din far og gifte sig med din mor.) Familie eller ægteskab rådgivning kan også hjælpe mennesker, der lever med en deprimeret person lærer at hjælpe deres familiemedlem beskæftige sig med depression.

supplerende behandling

Motion har vist sig at lette depression, ligesom sollys. Meditation og massage kan også hjælpe mod depression symptomer. Urten Perikum kan hjælpe med at behandle mild og moderat depression. Fortæl din læge, hvis du tager perikum, som supplementet kan interagere med andre medikamenter, såsom hjertesygdomme medicin og p-piller.

ECT

Elektrochok terapi (ECT) "stød" hjernen til en beslaglæggelse, en proces, der kan påvirke niveauet af neurotransmittere i hjernen. Mens denne behandling er forbundet med den arketypiske "sindssygehospital," det er faktisk en effektiv måde at lette svære at behandle depression. Men på grund af bivirkninger såsom hukommelsestab, ECT er normalt bruges på folk, der ikke har fundet succes med enhver anden behandling eller på mennesker med høj risiko for selvmord. Det kan også være en behandlingsmulighed for mennesker, som af medicinske årsager, kan ikke bruge antidepressiva.

Andre indstillinger

Når alt andet mislykkes, kan neurotheraputic behandlinger anvendes til behandling af depression. Disse meget eksperimentelle behandlinger indebærer stimulere hjernen med forskellige metoder. Den bedst kendte neurotheraputic behandling er vagus nerve stimulation. Denne FDA-godkendt procedure sender elektriske impulser til en nerve i hjernen og blev oprindeligt anvendt til at behandle mennesker med epilepsi. Andre neurotheraputic behandlinger omfatter transkraniel magnetisk stimulation (TMS), hvori magneterne er holdt mod kraniet, og implantering af elektroder direkte ind i hjernen.


        

Udgiv min kommentar