Fantacine.com

Hvad er symptomerne på en diabetisk reaktion?

Diabetes er en tilstand, der foreligger, når en person har alt for høje blodsukkerniveau. Denne betingelse skal diagnosticeres tidligt, da det kan føre til forskellige langsigtede sundhedsmæssige problemer. For at diagnosticere diabetes, vil en læge bestille en blodprøve, baseret på patientens risikofaktorer for diabetes, og symptomerne hun oplever, såsom overdreven tørst, træthed, sult, uforklarligt vægttab og synsproblemer.

Tørst

Uden insulin til at trække sukker fra blodet, blodsukkeret forbliver høje. For at fjerne sukkeret fra blodet, skal nyrerne bortfiltrere overskydende sukker, og udskille det i urinen. Generering tilstrækkelig væske til at bære sukkeret tvinger nyrerne til at trække væske fra de andre væv i kroppen, som forårsager dehydrering og overdreven tørst.

Træthed

Uanset beløbet, eller type, af kalorier forbruges af diabetikere, deres værdiforringede glukose mekanisme resulterer i små og energipriser og næsten konstant træthed. Den diabetiske lave insulin niveauer resulterer i en manglende evne til effektivt at bruge kalorier i den mad, de spiser. Denne manglende evne til proces kalorier korrekt fører til træthed.

Sult

En diabetiker vil ofte opleve overdreven sult, på trods af at spise tilstrækkelige mængder af mad. De sult signaler modtages af en diabetiker, er dog ikke et resultat af en tom mave. Diabetikere føler sult, fordi uden insulin, behøver deres organer ikke har mulighed for at bruge alle de kalorier, de indtager.

Vægttab

En af de funktioner af insulin er at fjerne overskydende sukker fra blodet, og gemme det som fedt. En anden funktion er at hjælpe kroppen effektivt at bruge sukker i blodet til at levere energi til kroppens funktioner. Når insulin ikke længere fungerer korrekt, vil en diabetiker ikke længere lagre fedt, og vil ikke være i stand til at bruge sukkeret i blodet til energi. I denne situation vil den diabetiske blive tvunget til at generere energi fra eksisterende fedtdepoter, hvilket forårsager hurtig vægttab.

Vision problemer

Den væsketab og kronisk dehydrering, at resultaterne fra høje blodsukkerniveauer kan forårsage sløret syn hos diabetikere. Dehydrering resultater fra nyrerne behov for at trække væske fra væv i kroppen, herunder øjnene. Sænket væskestande i øjet reducerer diabetisk evne til at fokusere effektivt, hvilket resulterer i problemer med synet.


        

Udgiv min kommentar