Fantacine.com

Sådan Gør din egen Lus Behandling

Sådan Gør din egen Lus Behandling


Et af de problemer, som mange forældre kører ind i løbet af skoleåret er lus. Lus ofte hjem i dit barns hår og kræver et indgreb for at slippe af med dem. Men mange store-købte lus behandlinger har kemikalier, der potentielt kan skade dit barn. Heldigvis kan du lave din egen lus behandling derhjemme, der er sikrere at bruge end mange store-købte optioner.

Instruktioner

Sådan Gør din egen Lus Behandling

1 Vask dit barns hår. Start med at vaske dit barns hår grundigt med shampoo. Dette vil få nogle af de lus ud af dit barns hår og skyl nogle af sebum, der har beklædt de forskellige hår på hans eller hendes hoved. Dette vil forberede overfladen til behandling.

2 Bland ingredienserne. Ved hjælp af en pipette, kombinere 2 ½ ounce af vegetabilsk olie, 10 dråber citronolie, 25 dråber tea tree olie, 10 dråber lavendelolie og 15 dråber rosmarinolie.

3 Påfør blandingen. Langsomt hæld blandingen på barnets hoved. Vær sikker på, at blandingen påføres alle dele af hovedet fra spidsen af ​​hårene til hovedbunden. Det kan hjælpe at massere olier i huden.

4 Dæk hovedet med et håndklæde og vente mindst en time.

5 Skyl og gentag. Når en time er gået, skyl håret ud godt og shampoo igen. Gentag processen for de næste par dage, indtil lusene ikke længere er der.

6 Rengør huset. Lus kan finde vej til den inficerede barnets ejendele --- især legetøj, lagner og tøj. Indstil din vaskemaskine er vandtemperaturen til "hot", og vask ark og tøj, der kan være inficeret. Så tør bruge tørretumbleren højeste varmeniveau. For legetøj og andre genstande, der ikke kan rengøres i en vaskemaskine, placere elementerne i en affaldspose og binde det stramt lukket. Du må ikke åbne posen i mindst tre dage. Lus kan ikke leve meget længe uden en vært. Hvis der er nogen, vil de dø i posen.

TIPS

  • Nogle lus infektioner kan være for alvorlig til et naturligt middel til at arbejde. I dette tilfælde, så tal med din læge om recept muligheder med det mindste beløb af risiko og skadelige kemikalier.

        

Udgiv min kommentar