Fantacine.com

Zink og Acne

Zink og Acne


Acne, en fælles hud tilstand, påvirker både unge og voksne. Betragtes som sikre og effektive i anbefalede mængder, er zinktilskud ordineret af nogle læger som et supplement til andre behandlinger for at reducere sværhedsgraden af ​​acne.

Forskning

Flere undersøgelser rapporterer, at zink kan reducere sværhedsgraden af ​​acne. Mens de seneste undersøgelser mangler, en 1977 undersøgelse offentliggjort i British Journal of Dermatology rapporterede, at zink var lige så effektivt som oral tetracyclin i behandling af acne.

Betydning

Nogle læger betragter acne et symptom på zinkmangel. Mens den nøjagtige mekanisme af zink optræden på acne er ukendt, er det spekuleret på, at det tøjlerne i hormoner, der stimulerer acne flare-ups.

Kilder

Animalske kilder såsom kalvelever, oksekød, lam, østers og svinekød er rige på zink. Gode ​​vegetabilske kilder omfatter bælgfrugter, græskarkerner, svampe, spinat, gær, basilikum, timian og hav grøntsager.

Ekspert Insight

Dr. Emily Kane, en praktiserende biopat og klummeskribent for bedre ernæring magasin, anbefaler at supplere med 50 mg zink to gange om dagen for voksne acne. Hun anbefaler, at fortsætte behandlingen, indtil zink begynder at smage metallisk i munden.

Overvejelser

Mens zink kan reducere sværhedsgraden af ​​den tilstand, kan det ikke fungere som en stand-alone behandling af acne. Kosttilskud fungerer bedst som dele af en omfattende acne-behandling plan, som omfatter aktuelle behandlinger og kost ændringer.


        

Udgiv min kommentar