Fantacine.com

BMI Normer for børn

BMI Normer for børn


Body Mass Index (BMI) er en måling anvendes til at vurdere, om en person er overvægtig, overvægtig, gennemsnitlig størrelse eller undervægtige. BMI er et tal, der beregnes ved hjælp af højde og vægt af en person. Hos børn er BMI normer baseret på størrelse og vækstrater i det gennemsnitlige barn og er ofte omtalt som BMI-for-alder, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC).

Hanner 2 til 20 År

Ifølge CDC, en 2-årig mand er i den 50. percentil med en BMI på ca. 16,6. I alderen 2 og 6, er BMI forventes at sænke lidt hver måned med et lavpunkt omkring 15,4. Omkring 6 år, er BMI forventes at begynde gradvist stigende indtil alder 20, da en ung mands BMI på 23 er i 50-percentilen.

Kvinder 2 til 20 År

En 2-årig kvindelig BMI er i den 50. percentil med en BMI på 16,4. Dette nummer, som hos mænd, forventes at falde indtil omkring alderen 6. Når den unge pige når denne alder, den 50-percentilen BMI er ca. 15,1 og begynder at stige. I alderen 8 og 12, er der en stigning på næsten to punkter, der fører til det punkt, hvor BMI hanner og hunner har den største forskel. Efter alder 20, en kvindelig BMI er i den 50-percentilen på 21,7.

Bekymringer for alle børn

For børn, der BMI bruges som et redskab til at screene for fedme og andre vægt abnormiteter. Den skal anvendes sammen med en læge vurdering, da det ikke er en eneste indikator for vægt problemer i børn på grund af variationer af vækst hos børn. CDC og American Academy of Pediatrics (AAP) begge anbefaler brugen af ​​BMI til at screene for overvægt og fedme hos børn begynder ved 2 år. Andre vurderinger anvendes, er skinfold tykkelse målinger og evalueringer af fysisk aktivitet, kost og familiens historie af fedme.


        

Udgiv min kommentar