Fantacine.com

Syre refluks symptomer i en Baby

Næsten alle babyer spytte op. Det er grunden til mødre bære ekstra skjorter og masser af bøvs uniformer. Men i nogle babyer, spytte op er et tegn på en mere alvorlig tilstand. Gastroøsofageal refluks sker, når maveindhold sikkerhedskopiere (reflux) ind i barnets spiserøret. Mange babyer kræver ikke behandling for denne tilstand, og symptomerne er forsvundet og forsvinder som regel med den tid, barnet er 18 måneder gammel. Men i nogle tilfælde kan tilstanden er mere alvorlig og kan kræve medicinsk behandling.

Hyppig Opkastning

Selvom næsten alle babyer spytte op lejlighedsvis, vil et barn med sure opstød spytte op større mængder væske, og kan vise projektil opkastninger. Han vil sandsynligvis kaste op efter næsten hver fodring.

vedholdende Hoste

En baby med GER kan have en hoste, der er ikke er relateret til en forkølelse eller allergi. Hosten kan udløses, når syre reflekser op i spiserøret, hvilket resulterer i en krampe i luftvejene og er lejlighedsvis det eneste symptom på GER.

Dårlig vækst

En baby med GER kan være undervægtige eller ikke tager på i vægt hurtigt nok, resultatet af ikke fordøje mad nok. Forældre bør tjekke med deres børnelæge for at sikre barnet få vægt på et passende tempo.

Sværhedsgrad Fodring

Fodring kan være ubehageligt og endda smertefuldt for et spædbarn med reflux. En baby med refluks kan ikke være i stand til at håndtere så meget mad som en samme størrelse baby, og kan græde, arch ryggen og være irritabel, når fodres.

Mindre almindelige symptomer

Andre, mindre hyppige, symptomer på GER omfatter synkebesvær, hyppige ondt i halsen, hyppige øreinfektioner og overdreven savlen.


        

Udgiv min kommentar