Fantacine.com

Sådan ansøger for Militære Disability

Medlemmer af militæret, der er blevet såret i rækken af ​​tolden under aktiv tjeneste kan ansøge om invalidepension gennem Veteranministeriet. Ansøgning om handicap kan ske når som helst ved at følge de korrekte procedurer, som skitseret af det statslige organ.

Instruktioner

Ansøg om handicap Compensation

1 Gå til Department of Veterans Affairs hjemmeside og læse afsnittet om handicap kompensation. De, der gælder til militær handicap tildeles et handicap rating baseret på sværhedsgraden af ​​handicappet som bestemt ved en gennemgang af deres medicinske journaler og en grundig medicinsk eksamen. Karakteren kan tage flere måneder til mere end et år fra tidspunktet for ansøgningen indtil godtgørelser begynde. Den tildelte bedømmelse bestemmer, hvor meget veteran er berettiget til i månedlige handicap betalinger.

2. Bestem berettigelse. Enhver veteran, der tjente under aktiv tjeneste er potentielt berettigede til handicap kompensation. Veteranen skal have en skade eller sygdom, der blev modtaget eller kontraheret ved service eller en betingelse, der blev yderligere forværret under service. Bevis for service er påkrævet. Lav kopier af service optegnelser (herunder Forsvarsministeriet Form 214, som er udstedt, når et medlem af den militære efterlader aktiv tjeneste), der viser sig service og tid i kampzoner. Veteranen skal være afsluttet på noget andet end uhæderlig status, for at være berettiget til handicap kompensation.

3 Gennemfør ansøgningsprocessen. Komplet Form 21-526, der er tilgængelig på VA hjemmeside. Ansøgning om handicap kan være afsluttet på papir eller online. Lav kopier af DD-214, vielsesattest, fødselsattest af alle pårørende, medicinske journaler og apotek optegnelser. Medtag grundige medicinske journaler fra alle læger set om lidelse samt apotek poster. Søge bistand fra ansatte i VA, hvis nødvendigt.

TIPS

  • Handicap erstatning fra Department of Veterans Affairs er adskilt fra enhver pensionering eller handicap bedømmelse modtaget af den gren af ​​tjenesten. I tilfælde, hvor bedømmelse er mindre end 50 procent, kan veteraner ikke modtage kompensation fra begge instanser samtidigt. Men handicap erstatning fra VA er skattefri, mens nogen kompensation fra den gren af ​​tjenesten er skattepligtig på føderalt og statsligt plan, hvis det er relevant.

        

Udgiv min kommentar