Fantacine.com

Hvad er fordelene ved Bioidentical Hormoner?

Bioidentical hormoner har den samme kemiske struktur af hormoner naturligt produceret af kroppen. Bioidentical hormonbehandling (BHRT) er mere effektivt end syntetisk hormonbehandling, fordi bioidentical hormoner er lettere accepteres og udnyttes i kroppen.

Fordele

Bioidentical hormoner er til gavn for at sænke kolesteroltallet, forebygge knogleskørhed, og forbedre koncentration, søvn, humør, og libido. Mænd med lavt testosteronniveau kan drage fordel af at bruge BHRT at forhindre knogletab, korrekt erektil dysfunktion, og vedligeholde muskelmasse.

Egenskaber

For menopausale og postmenopausale kvinder, kan BHRT lette symptomerne på overgangsalderen, såsom hedeture og humørsvingninger. Ifølge Joseph mercola, MD, en læge, der praktiserer holistisk medicin, BHRT har ingen af ​​de risici, som brystkræft, forhøjet blodtryk, vaginal blødning, vægtøgning, og blodpropper, som ledsager brugen af ​​syntetiske hormoner.

effekter

Yngre kvinder kan drage fordel af bioidentical hormoner til at genoprette og korrekt menstruation, reducere symptomerne på præmenstruelt syndrom, og adresse perimenopauasal (pre-overgangsalder) symptomer.

Kilde

Bioidentical hormoner opnås fra forstadierne i planter, såsom soja og vilde Yams, og justeres i et laboratorium, der svarer til strukturen af ​​naturlige hormoner.

Potentiel

Ifølge verden Health.net, BHRT tilbyder en lovende behandling for at imødegå virkningerne af aldring ved at optimere vigtige hormon niveauer.


        

Udgiv min kommentar