Fantacine.com

Hvordan man behandler mindre sportsskader

Hvordan man behandler mindre sportsskader


Sport skader opstår, fordi dine led kan overused. Løb, dans og dyrke sport er de mest almindelige syndere af skade, da de kræver gentagne bevægelser af dine fødder, ben eller arme. Almindelige skader omfatter muskel trækker, nakkesmerter, lænden belastning, runner knæ, ankel forstuvning og tennisalbue. Her er hvordan man behandler mindre forekomster af disse sportsskader derhjemme.

Instruktioner

1 Anvend en ispose til en muskel træk. Isen hjælper til at lindre smerter og spasmer af en muskel pull. Brug isen pack i 20 minutter ad gangen. Gør dette for et par dage, hvorefter muskelsmerter skal forsvinde.

2 Brug is, hvis du udvikler smerter eller stivhed hals fra at spille tennis eller ride en cykel. Derefter strække halsen forsigtigt, mens du sidder en stol. Hold på sædet med den ene hånd på det ømme side af halsen, og bøje nakken til den modsatte side. Hold strækket i 20 sekunder ad gangen.

3 Prøv en træning, der styrker din lavere tilbage, hvis du stamme det. Resting, sammen med at tage en to aspirin piller eller andre anti-inflammatoriske opløsning, hjælper også smerten. Ice ryggen hver 20 minutter for nødhjælp. Den rygsmerter bør stilne inden for et par uger.

4 Forkæl en ​​runner knæ med halve interval-of-motion ben udvidelser til at genvinde styrke. Stræk og massage knæ og quadriceps. Tag to aspirin til fire gange om dagen, indtil løberens knæ forbedres. Den aspirin hjælper med at reducere inflammation.

5 Begræns indre blødninger og mindske hævelse af en ankel forstuvning ved at praktisere den RICE-metoden: Rest, Ice, Compression og Elevation. Efter et par dage, øve vifte-of-motion og styrke øvelser for at undgå stivhed.

6 Cure tennisalbue eller betændelse i underarm muskler, ved at tage lektioner om, hvordan man korrekt placere dig selv i et spil. Udfør håndled krøller med en håndvægt eller klemme en blød gummibold med hånden for at styrke dine underarm muskler.

TIPS

  • Den RICE regel er nummer et metode til behandling af dine skader. Det betyder hvile i et par dage, altid is det skadede område for at mindske smerter, bruge en elastisk bandage eller skinne for at beskytte området og ophøje at forhindre hævelse.
  • Se en læge, hvis din skade ikke heler inden for et par uger. kan tages røntgenbilleder for at bestemme, om forstuvning eller pull er en fraktur. Kirurgi og fysisk terapi kan være nødvendig, hvis det er mere alvorlig skade.
  • Giv ikke aspirin til børn under 16, da det kan bidrage til en potentielt farlig tilstand kendt som Reyes syndrom. Passende doser af acetaminophen kan gives for smerter, og ibuprofen for inflammation.

        

Udgiv min kommentar