Fantacine.com

Sådan vide, når du har nået din ideelle vægt

Sådan vide, når du har nået din ideelle vægt


Mange mennesker ser frem til at nå frem til en ideel vægt. For nogle, det ideelle vægt er under, hvad en person vejer i øjeblikket. Andre kan have et mål at sætte på mere vægt, især hvis de er under uddannelse til en vægtløftning begivenhed eller bodybuilding konkurrence. For at nå din idealvægt du bliver nødt til at indarbejde en kombination af kosten og motion regimer, så du nå dine mål med succes, effektivt og sundt.

Instruktioner

1 Afvej dig selv med en skala. Skriv ned din nuværende vægt og sammenligne det med din idealvægt. Beregn forskellen, så du ved, hvor mange pounds du har brug for at tabe eller vinde for at komme til din idealvægt.

2 Udfør en skydelære test til at beregne din procentdel af kropsfedt. Caliper hudfold test er en præcis måde at finde ud af, hvor meget kropsfedt er lagret i den menneskelige krop. Denne procentdel er vigtigt, fordi det fortæller dig, hvordan sund du er i form af din vægt. For eksempel ifølge Nutribase, den normale kropsfedt procent for en kvindelig mellem 22 til 25 procent; mens det for mænd, den gennemsnitlige fedtprocent er 25.-28 procent.

3 Identificer træning og øvelser, som vil hjælpe dig med at opnå din idealvægt. Hvis du ønsker at tage på i vægt ved at tilføje muskler, skal du indarbejde flere Vægtløftning aktiviteter i din træning. Hvis dit mål er at tabe sig og blive slankere, skal du vælge mere hjerte-kar-typer øvelser, såsom løb og spinning.

4 Spis sundt og rent. For at nå din idealvægt, du kan få brug for at ændre din kost, så du spiser mere eller mindre proteiner og kulhydrater. Undgå fødevarer, der er rige på sukker og fedt. Vælg fuldkorn og fiber fødevarer, spise masser af grøntsager og drikker en masse vand. Fastholdelse af en ren kost kan hjælpe dig med at nå din ideelle vægt hurtigere, selv hvis dit mål er at sætte på pounds.

5 Overvåg dine fremskridt. Afvej dig selv på en skala i slutningen af ​​hver uge, for at se, om du er tættere på at nå din idealvægt. Hvis du er på et plateau og er ikke at vinde eller tabe den vægt, du ønsker at ændre din kost og motion program.

6 Tjek din fedtprocent igen, gennem kaliberen test. Du kan udføre denne test så ofte som nødvendigt, for at overvåge dine fremskridt hele dit vægttab eller gevinst regime.

7 Vedligehold din idealvægt, når du når det. Fortsæt spise sundt og træne, så din vægt ikke svinge.


        

Udgiv min kommentar