Fantacine.com

Hvad er fordelene ved Fiber piller?

Hvad er fordelene ved Fiber piller?


Fiber er ekstremt vigtigt i enhver persons kost, men de fleste af os ikke få nok af denne nyttige mad. Hvis fiber mangler eller mangler i din kost, kunne fiber piller være et godt skridt til et bedre helbred.

Egenskaber

Fiber hjælper kroppens fordøjelsessystem forblive regelmæssig. Det kan også gøre os føler fyldigere længere, hvilket kan resultere i mindre spise og derfor evnen til at holde sig inden for en sund daglige kalorie tæller.

Potentiel

Blood kolesterol og sukker niveauer kan forbedres ved konsekvent fiber indtagelse. Tilføjelse af en fiber pille i din daglige regime kan producere disse fordele og forbedre dit helbred betydeligt.

Teorier / Spekulation

Der er en debat om, hvorvidt at tilføje naturlig fiber til din kost eller tilføje en fiber pille er mere effektiv. I de fleste tilfælde er det bedre at spise mere fiber i form af frugt og grønt, men daglige aktiviteter og virkelighed viser os, at tage en fiber pille at sikre et dagligt fiber regime er en mere pålidelig metode.

Fordele

Fiber kæmper kræftfremkaldende stoffer ved at fjerne dem via udskillelse. Den fylde du føler, og efterfølgende bekæmpelse af den appetit, hjælper dig med at holde på en sund vægt, der bekæmper hjertesygdomme og diabetes.

Advarsler

Under en fiber pille kræver bevidst indsats for at holde hydreret at undgå forstoppelse. Anbefales også en gradvis forøgelse af fiber, så dit fordøjelsessystem har tid til at tilpasse sig.


        

Udgiv min kommentar