Fantacine.com

Fordele & Ulemper ved Arbejdsgiver Healthcare Insurance

Fordele & Ulemper ved Arbejdsgiver Healthcare Insurance


De fleste mennesker i USA får deres sygeforsikring gennem deres arbejdsgivere. Dette system indebærer både fordele og udfordringer for arbejdstagere. Det er vigtigt at forstå de fordele og ulemper ved at få din forsikring, hvor du arbejder. For eksempel kan købe din sundhedspleje plan gennem din arbejdsgiver sænke dine omkostninger, men det kan begrænse dine valg som godt.

Lavere omkostninger

Arbejdsgiverne er i stand til at forhandle lavere gruppe satser med forsikringsselskaber, og som reducerer de præmier for alle medarbejdere, der deltager i planen. Hvis du handler på egen hånd for sygesikring, kan du ikke nyde denne forhandlingsstyrke. Ud over de lavere gruppe satser, de fleste arbejdsgivere afhente det mindste en del af udgifterne til dækning for deres ansatte. Hvis du køber en plan på din egen, vil du nødt til at betale hele udgiften.

lettere adgang

Kom dækning gennem din arbejdsgiver giver dig one-stop shopping og gør det lettere at finde den plan, der bedst passer til dine behov. Hvis du handler på det enkelte marked, skal du først nødt til at finde en sygeforsikring mægler, som derefter sammenligner omkostninger og fordele ved mange forskellige planer og gør en anbefaling baseret på dine erklærede behov. Processen med at identificere de bedste sundhedspleje planer og vælge den rigtige kan være både kompliceret og tidskrævende. Blot at vælge en plan fra din arbejdsgiver er meget enklere og hurtigere.

Hjælp når du behøver det

En anden fordel ved at få sygeforsikring gennem din arbejdsgiver, at du har hjælp til rådighed, når du har brug for det. Hvis du oplever et problem at få en fordring betalt, eller hvis du har spørgsmål om din dækning, kan din menneskelige ressourcer repræsentant handle på dine vegne. Din lokale menneskelige ressourcer repræsentant kan kontakte forsikringsselskabet og få tingene arbejdede hurtigt, ofte meget hurtigere end du kan på egen hånd.

Begrænset valg

Måske den største ulempe ved arbejdsgiver-baserede sygesikring er, at du har et begrænset antal valgmuligheder. Afhængigt af arbejdsgiveren, kan du have adgang til kun et enkelt plan. Selv hvis du har adgang til mere end én plan, dine valg vil sandsynligvis være begrænset til blot en håndfuld af lignende programmer. Hvis du handler i stedet på det enkelte marked, kan du få adgang til en bred vifte af planer, på omfattende fordel programmer med meget lave selvrisikoen for høje fradragsberettigede sundhed planer med lavere præmier og adgang til sundhed opsparingskonti. Hvis du er utilfreds med de valg, der tilbydes af din arbejdsgiver, kan du shoppe på egen hånd, men du vil sandsynligvis stå højere omkostninger for disse planer.


        

Udgiv min kommentar