Fantacine.com

Sådan Start en lav kolesterol og fedtfattig kost

Uanset om du henvender sagen forebyggende eller du ty til en ændret kost i lyset af forestående hjertelidelser, foretage de nødvendige for at efterkomme en fedtfattig ændringer, lav-kolesterol kost tager kun et par enkle trin, som alle kan udføre. Beyond sænke din risiko for hjertesygdomme, American Cancer Society bemærker, at en fedtfattig kost kan bidrage til at isolere dig mod en række kræftformer, hvilket gør dette en dobbelt-effektiv kosten plan, der kan hjælpe med at beskytte dit helbred for tænkelige fremtid.

Instruktioner

Lavt fedtindhold, lavt kolesterol kost

1 Begynd din kost ved at overholde nogle grundlæggende retningslinjer om fedt forbrug: Ifølge American Heart Association, bør du stræbe efter at forbruge ikke mere end 25 procent til 35 procent af din samlede daglige kalorier fra fedt. Overvåg dette niveau ved at holde en fødevare tidsskrift, regelmæssigt kontrollere ernæringsmæssige oplysninger om de fødevarer, du spiser, og noterer, hvor mange kalorier du er 1) spiser i alt og 2) spise fra fedt. Holde dette nummer konstant opdateret, kan hjælpe dig til at blive på sporet.

2 højst bruge 300 mg cholesterol pr. Begræns kolesterol indtag ved at reducere dit indtag af højt kolesteroltal fødevarer. Disse fødevarer omfatter elementer, der indeholder kolesterol åbenlyst (såsom æggeblommer), men de omfatter også elementer, der er højt indhold af mættet fedt, som mættet fedt omdannes til kolesterol i kroppen. Således de fødevarer mest sandsynlige til at øge kolesteroltallet er højt fedtindhold kød, så hold proteinkilder så lavt fedtindhold som muligt. Hold dig til elementer såsom fisk og skaldyr, fjerkræ og magert kød til dine måltider, mens på en fedtfattig, lav-kolesterol kost.

3 Skarpt øge dit forbrug af fuldkorn, frugt og grøntsager. Disse fødevarer bør udgør langt størstedelen af ​​din kost, som øge dit forbrug af de nævnte fødevarer vil naturligt reducere dit forbrug af fornærme højt fedtindhold og højt kolesterol poster. Mindst 60 procent af din kost bør bestå af korn, frugt og grøntsager, så lad ikke et enkelt måltid pass uden mindst to ud af de tre på din tallerken. Derudover skal du sørge for at variere dine valgte frugt og grøntsager for at opnå en god blanding af nødvendige vitaminer og mineraler, i modsætning til altid at forbruge de samme emner.


        

Udgiv min kommentar