Fantacine.com

Hvordan kan man øge levetiden

Den tid en person bor har en masse at gøre med, hvordan denne person tager sig af sig selv. Ofte folk får så travlt med arbejde og tendens til behovene hos andre, at de forsømmer deres egne behov. En af vores behov i forfølgelsen af ​​levetiden er behovet for at lære, hvad der er godt for kroppen og sindet. Viden i nogen form hjælper en opnå mål, og et langt liv er et mål vi alle bør arbejde hårdt på at opnå. Lev og lær.

Instruktioner

1 Spis rigtigt. Nourish kroppen med sunde fødevarer. Vitaminer, mineraler og fibre er, hvad en krop har brug for at holde sig sund. Ved at spise mere frugt og grønt, kan du sænke din risiko for at få et slagtilfælde eller et hjerteanfald. Du kan også være at beskytte dig selv fra visse former for kræft ved at spise mere frugt og grønt. Også overveje at begrænse dit indtag af usunde fedtstoffer, såsom transfedt, mættet fedt og kolesterol. En ressource, der kan hjælpe dig med sunde måltid planlægning er angivet i afsnittet Ressourcer.

2. Få motion. Motion styrker dine muskler og holder dit hjerte stærk. Voksne, unge og gamle, bør sigte i 2 ½ time af en form for motion i løbet af en uge (tempofyldt gå eller aerob træning) og en træning af de store muskelgrupper bør ske to dage om ugen eller mere. Det er vigtigt at bemærke, at ældre voksne bør tjekke med deres læge, før du starter en øvelse program. Børn skal være fysisk aktiv i 60 minutter hver dag, og selvfølgelig skal alle med en helbredstilstand få godkendelse fra hendes læge, før de udøver.

3 Forkæl dig selv venligt. Du er din egen bedste ven, så forkæl dig selv som sådan. Få mængde søvn er nødvendig for at holde din krop og sind fungerer korrekt. Lad din kroppens celler til at regenerere ved at få nok søvn. Du må ikke beskatte din krop ved overbelastning dig selv, og gå til en massage eller zoneterapi session for at reducere stress og holde dig i en sund tilstand. Lad ikke negative tanker til at forbruge dit sind. Når du finder dig selv at tænke negativt, omvendt dine tanker, så de er positive. Få tid til familie og venner.

4 Lov omtanke. Forlæng dit liv ved at leve forsigtigt. Hvis du tilfældigvis er socialt samvær og drikke, ikke får bag rattet i en bil og drev. Nogen dør cirka hver halve time i en ulykke, der involverer forgiftning under kørslen. Spørg nogen ædru til at gøre den drivende. Vask dine hænder ofte i løbet af dagen, især før du rører mad eller et åbent sår og efter berøring forurenede genstande. Vask hænder i 20 sekunder før skylning sæbe fra dem. Medbring en hånd sanitizer med dig og bruge den, når sæbe og vand er ikke tilgængelige. Pas på ikke at spise forurenet mad og endelig finde ting at grine af og forkæle i latter. Latter holder kroppen stærk og sund.

5 Spørg din læge til råds. Gå til din læge for regelmæssige eftersyn, og gøre en ekstra besøg til din læge, hvis du ikke føler dig selv i længere tid. Mens du er i lægens kontor, så tal med din læge om din families helbred, og hvordan du kan beskytte dig selv fra sundhedsmæssige problemer, du kan udvikle i fremtiden på grund af genetik.


        

Udgiv min kommentar