Fantacine.com

Hvad er farerne ved ikke ændrer en Drikkevand Filter ofte nok?

Forurenende stoffer kommer i størrelser ligesom sko, perler og fountain drikke. En drikkevand filter er designet til at fange visse størrelser af forurenende stoffer. Det betyder et filter kan ikke designet til at fange dem alle og dem, de gør capture kan ophobes i filteret over tid. Formålet med en drikkevand filter er at fjerne kontaminanter, før de indtages. Ikke ændre et filter ofte nok vil ændre kvaliteten af ​​vand modtaget.

Hvad vandfiltre Gør

Trækul og carbon drikkevand filtre er designet til at fange kontaminanter på flere måder. En måde er at fange det forurenende fordi dens størrelse ikke kan passere gennem filteret. Nogle forureninger fanges, fordi de overholder eller optages i filteret overflade. Et mærkbart langsommere strømningshastighed er en indikator for en "over-fanget" -filter betyder de større forureninger tilstopning af filteret forhindrer vand fra en mere hurtig strøm.

Forurenende stoffer

Forureninger, der absorberes eller holde sig til filteret er meget sværere at spore end de større forureninger. Som anvendes filteret er der et punkt, hvor det begynder at miste sin evne til at indfange og klæbe kontaminanter. Det bliver fuld og kan ikke gøre sit arbejde. Dette betyder kontaminanter nu strømmer ind i drikkevandet. Dette er grunden til at ændre filteret som anvist af producenten er vigtig. Selv om filteret ikke har en reduceret vandflow der stadig usete forureninger i filteret.

Mold i brugte filtre

Vandfiltre, der er blevet overused, og dem, der går ubrugt i uger (uanset om overused eller ej) bør fjernes, og kande skal rengøres grundigt. Forurenende stoffer kan rådne i filteret. Venstre ukontrolleret de kan begynde at vokse skimmel, især i et fugtigt sted. Ikke alene formen gøre vandet smager dårligt, er det muligt at indtage formen gennem en mugne vandfilter. Indtagelse kan forårsage hovedpine, løbende næse, sinus problemer, hududslæt, diarré og mulig opkastning.

Udløbet vandfiltre

Vand filtre er designet til at filtrere en bestemt mængde vand bemærket i gallons på filteret etiketten. De fleste producenter inkluderer en tidsramme (normalt tre til seks måneder) til filter brug. Fortsat brug efter den foreslåede udløbsdato kan betyde at indtage vand, der er mere forurenet end før det filtreres. Proctor & Gamble er PUR Vandfiltrering System omfatter en vand kande, der har en indbygget elektronisk indikator, der sporer filtre liv. Dens indikator lys er indeholdt på låget og lyser, når filteret skal udskiftes.

Hard Vand og filtrerer

Steder, der har hårdt vand udgør en risiko for dem, der bruger filtre til drikkevand. Hårdt vand forårsager filtrene til at udløbe hurtigere. Dette er fordi hårdt vand har langt mere sediment (urenheder) i det end blødere vand. Hårdt vand sediment tilstopper filteret hurtigere forlader filteret for at give andre urenheder at passere igennem. Det kan være nødvendigt at ændre drikkevandet filter i hårdt vand steder oftere end anbefalet.


        

Udgiv min kommentar