Fantacine.com

Ulemperne ved Medicare Advantage Planer

Ulemperne ved Medicare Advantage Planer


Medicare er føderalt sygesikring, til rådighed for ældre og handicappede i USA. Medicare Advantage (MA) Planer er private forsikringsselskaber, der leverer Medicare tjenester og nogle ekstra fordele såsom receptpligtig medicin, dental eller vision, eller hjemmeplejen. Sorter af MA planer er Health Management Organisationer (HMO), foretrukne leverandør organisationer (PPO), Privat Gebyr for Service Planer (PFFS), Specialundervisning Planer og Medicare Medicinsk bankbog.

HMO Ulemper

Modtagere af HMO planer er begrænset til læger, specialister og hospitaler i planen netværket, som er tildelt forsikringstageren. Ifølge Læge Assistent Mitchell Claire, Nueva Clinica California, HMO betaler praktiserende læge hver måned, om forsikringstageren er set af ham eller ikke. Det kan være vanskeligt at få aftaler med nogle udbydere. Langvarige godkendelsesprocesser er nedslående for mange deltagende læger og patienter. Hvis en læge eller specialist falder ud af HMO netværk, skal patienterne finde en anden udbyder og overføre registreringer. Kontinuitet i behandlingen er kompromitteret.

PPO Ulemper

PPO planer har også et netværk af læger, specialister og hospitaler, men patienter har frihed til at vælge ud-af-netværk udbydere. Dækningen er mindre og out-of-pocket omkostninger er højere for de udbydere, der er uden for PPO planen vigtigste netværk, dog.

SNP Ulemper

Særlige Behov Planer vedrører kun visse lavindkomstgrupper, dem med svære kroniske tilstande eller beboere i plejehjem. SNP dækning er ikke tilgængelig i alle områder.

PFFS Ulemper

Privat Gebyr for service planer beslutte, hvor meget patienterne betale for pleje og service, og gebyrer kan overstige standard Medicare co-betaler. Enhver læge, der accepterer at planen kan ses, men receptpligtig medicin dækning kan ikke være en del af en PFFS Plan.

MMSA Ulemper

Medicinsk bankbog kombinerer høj-fradragsberettigede privat sygeforsikring med en skattefri stillede opsparingskonto. Patienter betaler for rutinemæssig pleje ud af opsparingskonto indtil selvrisikoen er opfyldt, når forsikringen tager over. Den årlige fradragsberettigede kan nå $ 6.000.

Generelle Ulemper

Tilmelding i Medicare Advantage Planer er begrænset til en årlig periode fra midten af ​​november til slutningen af ​​hvert år, undtagen i særlige tilfælde, såsom at flytte ind i et plejehjem. Ændring planer kan gøres under den åben tilmelding periode. Hvis patienten ændrer hendes sind på et senere tidspunkt, men den tidligere dækning kan ikke gendannes, når en plan er tilbage. Mennesker med End-Stage Renal Disease er ikke berettiget til Medicare Advantage Planer; dog kan de ikke startede en MA plan, fordi de udvikler denne betingelse.


        

Udgiv min kommentar