Fantacine.com

Symptomer på hypothyroidisme Disorder

Symptomer på hypothyroidisme Disorder


Hypothyreoidisme lidelse er almindeligt kendt som en under-aktive skjoldbruskkirtlen. Skjoldbruskkirtlen producerer hormoner T3 og T4. Disse hormoner har forskellige anvendelser i kroppen, men deres vigtigste formål er at kontrollere en persons stofskifte. Hypothyroidisme lidelse kan være forårsaget af en betændelse i skjoldbruskkirtlen forårsaget af personens eget immunsystem eller det kan være en bivirkning til en anden sygdomstilstand. Da en under-aktiv skjoldbruskkirtlen påvirker stofskiftet, en person med hypothyroidisme lidelse oplever normalt de samme symptomer som en person ville gøre med en langsom stofskifte.

Træthed

Nogen, der er trætte er ekstremt udmattet under uhensigtsmæssige tidspunkter i løbet af dagen. Nogen med hypothyroidisme lidelse vil opleve træthed, fordi deres stofskifte arbejder i et langsomt tempo. Det betyder, at han / hun kan føle dig træt hele tiden, eller han / hun kunne føle sig meget trætte efter at have gennemført en minimal opgave.

Hårtab

Hårtab er fælles med hypothyroidisme lidelse. Ud over at have en effekt på kroppens stofskifte, de hormoner, der produceres af skjoldbruskkirtlen påvirke tingene i ens krop som hår, hud og negle. Det hårtab er forbundet med en under-aktive skjoldbruskkirtlen kommer langsomt over tid. Det betyder, at en person oplever dette symptom ikke kan bemærke det samme. Han kan mærke hans hår at blive en meget tyndere end det var tidligere, eller endda, at håret er blevet tør og skør.

Tør hud

Nogen der lider af hypothyreoidisme kan opleve tør hud. Med en under-aktive skjoldbruskkirtlen, kan huden blive tør på to måder. Man kan finde hendes hud generelt tør hele. Andre kan opleve tør ru hud i pletter, der dannes i forskellige områder af kroppen. Den kløe, der kommer med dette symptom kan lettes ved at bruge Hydrocortison creme på de berørte områder.

Depression

Hypothyroidism lidelse har symptomer meget ligner dem af depression, men det kan også være årsagen. Nogen, der oplever depression kan trætte, alt for følelsesmæssige og har problemer med at koncentrere sig. Dette symptom vil normalt forsvinde som medicinsk behandling til rådighed til hypothyroidism uorden.

Vægtøgning

Mens vægtøgning er fælles med hypothyroidisme, fordi skjoldbruskkirtelhormoner styrer stofskiftet, det er ikke ofte det mest oplagte symptom. Normalt vil vægtøgning ske langsomt, så hun kan ikke forbinde det med et medicinsk problem. Selv om det er almindeligt at tage på i vægt, kan nogle mennesker ikke vinde, men har problemer med at tabe i stedet.

Nedsat libido

En person, der lider hypothyroidisme lidelse kan opleve en nedsat libido. Det betyder, at han måske ikke har så meget af en interesse i samleje, som de gjorde tidligere. Hvis man ikke mærke til et fald i libido, kan han se, at mens interessen for samleje stadig er han ikke have orgasmer så ofte som normalt.

Kolde Intolerance

En under-aktive skjoldbruskkirtlen kan påvirke kroppens temperatur så godt. Kuldeintolerance kan forekomme på to måder for en person, der har hypothyroidism lidelse. Nogle kan ikke være i stand til at håndtere kolde temperaturer såvel som dem omkring dem, mens andre kan have kolde hænder og fødder hele tiden.


        

Udgiv min kommentar