Fantacine.com

Alternativer til Plastic Cups

Alternativer til Plastic Cups


Selvom plastikkrus er bekvemme, deres anvendelse bidrager langsomt nedværdigende materiale til deponering og kan udgøre en sundhedsrisiko for mennesker ved eksponering for kemikalier såsom bisphenol A. Der er flere alternativer til plastikkrus, der eliminerer disse bekymringer, herunder glas kopper og flasker, uforet stål kopper og flasker og BPA-fri plast.

Glas Cups og Flasker

Derhjemme, glas kopper og flasker er gode alternativer til plastikkrus. De er nemme at rengøre og udgør ingen kendte sundhedsrisici. Den eneste ulempe til glas er dets tendens til at gå i stykker, hvilket gør det til et mindre tiltrækkende alternativ til børn og on-the-go brugere.

Uforet Steel Cups og Flasker

En anden meget populært alternativ til en plastik kop er uforet stål. Stål er holdbart, hvilket gør det til en god drink beholder til energiske aktiviteter som vandreture. Det er også en egnet beholder til varme drikke som te og kaffe. Sørge for at vælge stål, der ikke har en epoxy foring; sådanne liners indeholder BPA og dermed kan bære de samme sundhedsrisici som plast gelé, der indeholder kemikaliet.

BPA-fri plast

På grund af bekymring over de mulige sundhedsrisici for BPA, er BPA-fri plast været stigende popularitet som et alternativ til traditionelle polycarbonat plastik. Mens virkningerne af BPA på menneskers sundhed ikke er helt forstået, har undersøgelser såsom National Toxicology Program Center for Vurdering af risici for Human Reproduction 2008 rapport om Bisphenol A knyttet kemikaliet til flere potentielle negative sundhedsresultater. Disse omfatter hormonforstyrrende effekter og udviklingsmæssige effekter på hjernen, adfærd og prostata. Canada og flere amerikanske stater har forbudt brugen af ​​BPA i visse produkter i lyset af disse bekymringer. BPA-fri plast har samme bekvemmelighed faktor som plast - holdbarhed og bærbarhed - sammen med reduceret sundhedsmæssige betænkeligheder. Men nogle eksperter, herunder Environmental Working Group, anbefaler reducere brugen af ​​plast helt at give den bedste beskyttelse mod ukendte kemikalier og deres virkninger.


        

Udgiv min kommentar