Fantacine.com

Concerta & amp; Vægttab

Concerta & amp; Vægttab

Concerta er en FDA-godkendt receptpligtig medicin til behandling af opmærksomhed underskud og hyperactivity disorder, eller ADHD, for både voksne og børn. Den er ikke beregnet til brug for vægttab. Men øvre mavesmerter hos børn og unge og nedsat appetit hos voksne var de mest almindeligt observerede bivirkninger i mere end 5 percnt individer der tager medicin under klinisk afprøvning, ifølge concerta.net. Begge bivirkninger kan være forbundet med vægttab hos nogle personer at tage medicin.

Tilsigtet brug af Concerta

Concerta & amp; Vægttab

Concerta er et centralt nervesystem, eller CNS, nydelsesmiddel, der kommer som en oral medicin. CNS-stimulanser er den mest almindelige ordinerede farmaceutiske behandling for ADHD. Concerta er FDA-godkendt til enkeltpersoner i alderen 6 til 65 i doser fra 18 mg til 108 mg. Den "Diagnostiske og Statistiske håndbog," DSM-IV, udgivet af American Psychiatric Association, viser ADHD som en psykiatrisk sygelighed, og foreslår præsentation af visse symptomer til at berettige receptpligtig medicin til behandling. Kun en læge, helst en psykiater eller ADHD specialist, bør ordinere Concerta.

CNS stimulanser til behandling af ADHD

Concerta & amp; Vægttab

Concerta og andre centralnervesystem-stimulanser menes at behandle symptomer på ADHD ved at blokere genoptagelsen af ​​catecholamin neurotransmittere, dopamin og norepinepherine, fra den præsynaptiske neuron og øge frigivelsen af ​​disse neurotransmittere i det ekstraneuronale rum. Væsentlige, er folk med ADHD ikke stimuleret nok, i modsætning til nogle populære tænker, at de er "for stimuleret." Ved at ændre din hjerne kemi at opretholde højere koncentrationer af naturligt forekommende stimulanser, du er bedre i stand til at fokusere og være opmærksom.

Potentielt Grave bivirkninger

FDA godkendelse for receptpligtig medicin kræver grundige dobbelt-blindt, placebo-kontrollerede undersøgelser i mennesker. Med andre ord ikke frivillige ikke, om de får en sukker pille eller medicinen, og forskerne ved ikke indtil undersøgelsens data registreres der modtog medicin. Hjemmesiden concerta360.net indeholder patientoplysninger om de potentielle bivirkninger af Concerta. De bivirkninger, der berettiger den mest forsigtighed er pludselig hjertedød og nye eller forværrede psykiatriske symptomer. Disse bivirkninger er fælles for CNS-stimulerende og ikke enestående for Concerta. Dog skal din læge kender din komplette sygehistorie og nuværende medicin for at hjælpe dig med at gøre en informeret beslutning om, hvorvidt at tage Concerta.

Andre utilsigtede bivirkninger

De første vægttab medicin var CNS stimulanser. Det er muligt, hvis det tages på et ikke-terapeutiske dosis, en højere end anbefalet, at en voksen kan opleve nedsat appetit. Bestemt, nedsat appetit kan føre til vægttab. Imidlertid vil de mulige bivirkninger af selv de klinisk godkendte dosis Concerta høj grad opvejer den potentielle bivirkning af vægttab. Desuden er det ulovligt for en læge til at ordinere et lægemiddel til en anden end den, der er godkendt af FDA formål. Concerta er ikke godkendt som et vægttab stof. For børn og unge, i hvert fald, at have en dårlig mave eller mavesmerter kan forårsage reduceret fødeindtagelse, hvilket kan føre til vægttab. Eventuelle ændringer i vægt, mens du tager medicinen bør straks indberettes til din læge.

Forskelle mellem Concerta og andre CNS-stimulerende

De mest almindelige receptpligtig CNS stimulanser er Amfetamin HCI, og Concerta er ikke af, at narkotika type. Fordi Concerta ikke amfetamin-baseret, du er mindre tilbøjelige til at opleve nedsat appetit, og dermed vægttab, tager Concerta sammenligning med andre CNS-stimulerende. The National Institute of Mental Health har også medicin og oplysninger om utilsigtede bivirkninger for alle psykiatriske medicin, og er mere lay-læservenligt end vade gennem Ortho-McNeil Janssen Pharmaceutical hjemmeside. Din læge skal også besvare eventuelle bekymringer eller spørgsmål kan du stadig har.


        

Udgiv min kommentar