Fantacine.com

Hot Stone Massage Therapy under graviditet

Graviditet kan give en kvinde mange smerter i hele kroppen, især i hendes lænd og ben. Regnskabsmæssig ekstra vægt, ud over eventuelle interne problemer --- såsom placeringen af ​​baby og hvis hun presser mod en nerve --- kan forlade dig følelsen øm og træt efter nogle af de mindste opgaver. Graviditet massage, især massage med varme sten, er meget almindeligt at hjælpe med at lindre nogle af disse smerter, men skal ske ved en professionel til at sikre sikkerheden for dig og din baby. Hot stone massage bruger opvarmede sten til at varme og slappe muskler og nerve punkter i kroppen, der giver stor lettelse.

Identifikation

En hot stone massage bruger glatte, flade sten, som regel lavet af basalt eller River Rock, opvarmet til en bestemt temperatur og derefter placeret på visse punkter i kroppen til at hjælpe afslappe musklerne. Stenene er normalt på størrelse med din hule hånd og er omkring 1 til 2 inches tyk. Stenene normalt opvarmes inde i en elektronisk vand enhed i massage terapi værelse, indtil de når en vis temperatur interval --- typisk mellem 120 og 180 grader, afhængigt af din komfort niveau. Den massage terapeut kan bruge stenene til blot varm og slappe et bestemt område af kroppen, eller hun kan endda bruge stenene til at gennemføre massage. Derudover kan kvinder, der er gravide gavn af massage med varme sten, da det udnytter varmen fra stenene til at slappe muskler og nerver i kroppen. Men under graviditet, bør du kun se en massage terapeut, der har specialiseret sig i behandling af gravide klienter.

Egenskaber

Massage med varme sten har evnen til ikke kun at lindre muskler og nerver i kroppen, men også slappe sindet under og efter en massage. Den hot stone massage vil øge omsætning i hele kroppen, og derudover underviser og træner en gravid kvinde, hvordan man slappe af i forberedelse til den fødedygtige. Hot stone massage på gravide kvinder kan også hjælpe med at lindre stress og spændinger i moderen, som i sidste ende har en effekt på barnet.

effekter

Den direkte varme fra de varme sten slapper musklerne, som giver massage terapeut til at fungere bedre og give en større intensitet massage end uden stenene. Varme tilført til et område af kroppen, vil hjælpe med at udvide blodkarrene, som skubber blod og affald gennem nervesystemet i hele kroppen. Denne type massage hjælper slappe af kroppen og sindet, og lindre stressede muskler og nerver.

Hot stone-massage kan i høj grad gavne gravide kvinder, der har problemer med omløb i benene, og ryg og nerve problemer på grund af den ekstra vægt.

Advarsler

Eventuelle massage under graviditet bør gøres ved en massage terapeut, der har specialiseret sig i gravide klienter. Mens dette ikke kan være hans eksklusive klientel, må han være dygtige i de behov og advarsler for massage på gravide kvinder. Visse trykpunkter i kroppen kan være farligt for en gravid kvinde. For eksempel, nogle punkter på lænden og maven, samt nogle trykpunkter (anvendes i akupressur terapi) rent faktisk kan udløse arbejdskraft. At vide, hvor disse punkter er er afgørende for massage terapeut. Hot sten placeret på de samme steder kan have samme virkning. Hot sten kan være mere farligt, men hvis placeret på den nederste del af maven, da dette vil hjælpe slappe muskler i området, der kan udløse arbejdskraft sammentrækninger.

Før deltage enhver massage terapi session, kan salonen kræve, at du har en lægeerklæring. Mange saloner kan ikke tage dig som kunde, hvis du er i din første trimester, eller hvis du er meget sent i graviditeten (34 uger og videre). Check med salon på deres krav, før viser op til din udnævnelse.

Hvad kan man forvente

Hot stone-massage kan vare mellem 60 og 90 minutter, afhængigt af salon og massage terapeut rutine service. Typisk vil hot stone massage starter ud med hende simpelthen at placere stenene i visse punkter på kroppen, som kan være vanskelig hos gravide kvinder. Mange massører vil have en gravid kvinde ligge på hendes side; de doughnut-hullers tabeller med en udskæring for den gravide kvindes mave er ikke ideel, og faktisk kan være ganske smertefuldt for hende. Stenene vil blive placeret i en linje hele vejen ned din side, der strækker sig fra halsen til din ankel. Terapeuten kan bruge tre til otte sten, afhængigt af din tilstand. Hun vil også kile sten mellem din krop og tabellen på dine skuldre, lænd og lår. Du vil ligge i denne stilling i ca. 10 til 15 minutter, mens terapeuten begynder at massere og arbejde andre områder af kroppen. Den samlede tid, hun vil bruge på den ene side tager sædvanligvis mellem 25 og 40 minutter. Disse skridt vil så blive gentaget, når hun har du ruller over til din anden side.

Den samlede pris for en hot stone massage vil spænder baseret på hver salon, men de typisk køre mellem $ 80 og $ 150 i september 2009. Nogle højere ende saloner kan opkræve mere, men de kan også omfatte yderligere tjenester med din massage, såsom ved hjælp af specielle olier eller cremer.


        

Udgiv min kommentar