Fantacine.com

Radioaktive isotoper til kræftbehandling

Diagnosticering af kræft ses af nogle som en garanteret aftale med kemoterapi og strålebehandlinger, hvis ikke eventuel død. Derfor er den sidste, en modtager af den slags nyheder ønsker at høre, er, at kunne være til rådighed en vellykket behandling, men det er i begrænset udbud i Amerika. Radioaktive isotoper eller "smarte kugler" som de undertiden nævnt, er i stand til at gå direkte til det interne kræft og begynde at arbejde. Det er derfor, det europæiske samfund bliver afskrækket fra at bruge kemoterapi til fordel for denne mere præcise behandling kræft, effektivt udrydde mange dødelige kræftformer udlandet.

Strålebehandling historie

Cancer var oprindeligt, og er stadig, behandles med en anden type stråling: strålebehandling. Dette er en ekstern stråling, der består af høj-energi bølger eller partikler (stråling), der skaber en form for stråle, som er rettet mod kræft sted i kroppen. Denne stråle er placeret fra uden for kroppen. Kræftpatienter sidde eller lå under strålens ray til en bestemt periode af tid til behandling formål. Selvom behandlingen er gearet til at ødelægge syge celler i kroppen, det ødelægger også nogle sunde dem også en af ​​de største ulemper ved denne type behandling.

Levering af radioaktive isotoper

Nu kan takket være teknologiske fremskridt, stråling (i form af radioaktive isotoper) leveres direkte til kræft sted inde i kroppen i stedet for at forlade sig på en ekstern stråle at gennemtrænge kroppen og kræft. Og desuden, det giver en mere præcis administration af stråling, som kan eliminere muligheden for beskadigelse raske celler og væv i kroppen. Den medicinske radioaktive isotop anvendes i små mængder, således at det kan administreres i kroppen gennem implantation, injektion, eller indføres i legemet gennem en bærer frem for gennem en ekstern stråle. Leveringstiden midler valgt af din læge, vil blive baseret på den type kræft du har, som den type kræft dikterer hvor levering køretøj er bedst.

Typer af radioaktive isotop behandlinger

Bracytherapy (behandling af typer af tumorer findes i prostata og leverkræft) bedst udnytter bittesmå radioaktive isotop frø, der indeholder kortvarig stråling. I radioimmunterapi (behandling af typer af blodkræft som leukæmi og lymfom) de radioaktive isotoper er fastgjort til monoklonale antistoffer meget som en rygsæk og derefter kombinationen injiceres i kroppen. Og endelig en tredje radioaktiv isotop behandlingsmulighed kombinerer den radioaktive isotop med en bærer. Den anvendte bærer er en, der trækkes automatisk til en bestemt del af kroppen, som påvirkes af kræft. For eksempel kemiske phosponates (en knogle bygning block) er en sådan bærer, der anvendes. Den er kombineret med den radioaktive isotop til behandling knoglecancere fordi det trækkes automatisk at knytte sig til knoglen ved indgang i kroppen alligevel, hvilket gør det til et naturligt valg for at få den radioaktive isotop til det ramte område umiddelbart efter indgangen i kroppen. En anden bærer, iod, anvendes, når kræften er i skjoldbruskkirtlen - af samme grund.

Overvejelser

Radioaktive isotoper fremstilles i atomreaktorer eller acceleratorer. Kun ti procent af medicinsk anvendte radioaktive isotoper, der anvendes i USA faktisk produceres her i USA. De andre 90 procent bruger vi skal importeres fra andre lande, hvilket skaber en trængsler på vores medicinske samfund, der ønsker at dække den stigende efterspørgsel - samt deltage i forskningsaktiviteter, der kan hjælpe i yderligere fremskridt på dette område (for både kræft og andre sygdomsbehandlinger).

yderligere fordel

En anden fordel af radioaktive isotoper er dens evne til at støtte læger i at gøre en tidligere og en mere grundig diagnose af cancer. Når en lille mængde af det radioaktive stof er indført i et stykke inde i patientens krop, kan det detekteres af en speciel maskine (gennem den energi, det giver off), når den bevæger sig gennem kroppen. Dette gør det muligt for lægen at spore bevægelser og endelige placering af isotopen, mere præcist indkredsning det præcise område inficeret end med x-ray metoder før.


        

Udgiv min kommentar