Fantacine.com

Hvad der defineres som en Visceral Muskelkramper?

Hvad der defineres som en Visceral Muskelkramper?


Visceral muskel, også kendt som glat muskulatur, henviser til de cirkulære mønstrede muskler placeret i de indre vægge af blodkar, bronkioler i lungerne eller andre hule organ strukturer, såsom mavetarmkanalen.

Muskelspasmer Defineret

En muskelspasme eller krampe refererer til den ufrivillige kontraktion af en muskel og adskiller sig fra et spjæt, som kan iagttages i bevægelse under huden. En krampe normalt kommer pludseligt, løser ret hurtigt og mange gange er ledsaget af smerte.

Årsager til muskelspasmer

Årsager til muskelspasmer varierer afhængigt af hvilken del af anatomien er involveret. For eksempel i skeletmuskulatur, den mest almindelige årsag er overforbrug, træthed og dehydrering. Men i dybere visceral muskel, spasmer opstår på grund af irritation af bevægelse gennem den hule beholder, som i forbifarten en nyresten. Kolik symptomer er et andet eksempel på viscerale muskelspasmer.

Diagnose af visceralt Krampe

Efter en fysisk undersøgelse og kig på din historie, vil lægen forsøge at bestemme kilden til spasmer, som kan kræve en blodprøve. I tilfælde af smerter forbundet med nyre eller galdesten, kan narkotika for smerte og anti-kvalme medicin ordineres.

Behandling

Behandling af viscerale eller glatte muskelspasmer helt afhænger af den underliggende årsag til problemet. Muskelspasmer vil sandsynligvis ophøre, når man passerer en nyresten, for eksempel, og yderligere behandling ville ikke angives.

Forholdsregler

Visceral muskelspasmer, især når ledsaget af vedvarende smerter, kan indikere alvorlige underliggende sygdomme og bør behandles af en læge.


        

Udgiv min kommentar