Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis du har en brækket næse

At have en brækket næse er meget smertefuldt i de fleste tilfælde --- ikke at nævne potentielt skæmmende. Et brud kan medføre, at din næse til at blive misdannet, hvis det ikke får ordentlig pleje. Når du opretholde en kraftfuld slag mod næsen, er det muligt at fraktur septum eller næse, hvilket får næsen til at bryde væk fra dens anker til kraniet. Det kan derefter "glide" ud til den ene side. At være i stand til at fortælle, hvis din næse er brækket, er det første skridt til en ordentlig behandling.

Instruktioner

Hvordan kan man se Hvis du har en brækket næse

1 Erkend den støj, der ledsager skaden. At høre en "snap", når du opretholde en skarp slag til ansigtet eller næse, samt oplever en stor mængde intens smerte og / eller blod fra næsen, er en god indikation, du måtte have brudt næse.

2 Watch til blå mærker omkring øjnene eller omkring næsen med blå mærker rislende i øjet område. Blå mærker ledsaget af smerter i næsen eller på næseryggen er en anden god indikator for, at din næse er busted.

3 Kig i spejlet, eller har en anden person studere dit ansigt forfra. Hvis næsen vises "skæve", og det er ledsaget med smerter, har du sandsynligvis en brækket næse.

4 Se en læge, hvis din næse føles "indelukket", kører slim, som måske eller måske ikke er blodig, dønninger eller bliver mere mørt, især at røre ved. Selv om det har været flere dage, siden skaden blev afholdt, se en læge er vigtig for den bedst mulige opsving.


        

Udgiv min kommentar