Fantacine.com

Årsager til biceps-senen Tears

Definition

Bicepsmusklen er placeret på den forreste del af den øvre arm og har to sener, der forbinder skulderen til musklen. Når en bicepssene tårer, det indebærer adskillelse af de vigtigste sene, der er fastgjort til toppen af ​​bicepsmusklen. Muskler er specialiserede væv i kroppen, der kan pådrage at producere bevægelser, mens sener er hårde bånd af fibrøst væv, der forbinder knogler til musklerne. Der er en række risikofaktorer, der involverer biceps-senen tårer og de primære årsager er aldring og løfte vægte.

Risikofaktorer

Som du alder, biceps senen begynder at føle sig mere belastning og er ikke i stand til at gøre de samme bevægelser eller udføre de samme aktiviteter. Hvis du har et job, hvor du konstant at løfte ting over hovedet, eller hvis du spiller sportsgrene, såsom tennis eller svømning, det kan lægge mere vægt på senen og få det til at rive. Den nikotin i cigaretter kan have en skadelig indflydelse på senen. Kortikosteroid medikamenter er blevet forbundet med øget sene og muskelsvaghed, hvilket kan give problemer i biceps.

Slitage

Slitage er en af ​​de primære årsager til biceps-senen tårer, og det sker som regel med personer i alderen 40 og 60. Som du bliver ældre, skulder slitage begynder at flosse din bicep senen, det i sidste ende svækker, og endelig tårer.

Vægtløftning

Det er også muligt at rive din biceps-senen, mens du løfter vægte. Ved løft en meget tung vægt, kan du høre en pop i dit biceps område, hvilket er et tegn på, du har sikkert revet en sene. Grunden bicepssenen rev var på grund af kraftig excentrisk kontraktion. Dette er, når biceps forlænger mens ordregivende. Du vil stadig være i stand til at bevæge armen op og ned, men du vil miste en betydelig mængde af styrke i din arm. Efter at rive din senen, din biceps begynder at svulme op, og der er blå mærker i området.


        

Udgiv min kommentar