Fantacine.com

Symptomer på Polycystisk ovariesygdom

Der er flere symptomer på polycystisk ovariesygdom. Nogle kvinder vil opleve hver eneste symptom og andre kan kun oplever en eller to. Polycystisk ovarie sygdom har tidligere været vanskeligt at diagnosticere, men lægerne bliver mere opmærksomme på symptomer på polycystisk ovarie sygdom og gør det korrekt diagnose.

Menstruation

En kvinde med polycystisk ovarie sygdom kommer til at have problemer med menstruation. Det kan være en mangel på perioder, ubesvarede perioder, perioder der varer for længe og manglende ægløsning.

Hormoner

En af de mest tydelige tegn på polycystisk ovariesygdom er en stigning i hormonniveauer. Dette omfatter ofte østrogen, androgen og endda testosteron. Dette skal kontrolleres gennem en blodprøve.

cyster

Cyster er en del af en regelmæssig menstruationscyklus, men disse cyster forsvinder. En kvinde med polycystisk ovarie sygdom vil holde fast disse cyster, og de er ofte blevet beskrevet som ligne en perlerække. Disse kan ses ved hjælp af en ultralyd.

Overskydende hårvækst

På grund af en stigning i de "mandlige" hormoner i kroppen, kan en kvinde med polycystisk ovarie sygdom oplever hårvækst på hendes ansigt eller øget hårvækst eller mørkere hår på andre dele af hendes krop som hendes arme eller ryg.

Acne

En anden bivirkning af de øgede hormon niveauer er acne. Kvinder med polycystisk ovarie sygdom kan bemærke en stigning i acne eller acne på deres ansigter, arme og ryg.

Fedme

Fedme, især transporterer ekstra vægt i maven er et symptom på polycystisk ovariesygdom. Det kan være lidt ekstra vægt eller nok til at gøre en kvinde betydeligt fede.


        

Udgiv min kommentar