Fantacine.com

Antifungal Ringorm Behandling

Ringorm er en infektion i huden, sædvanligvis i domesticerede dyr, forårsaget når en svamp inficerer og begynder at foder på det øverste lag af hud, hår, pels eller negle. Som svampen spiser keratin fra det øverste lag, det fungerer som en parasit og spredes ved fodring på keratin. Betingelsen er behandles, og en optager nogle omkring 20 procent af befolkningen lider af ringorm hvert år.

første behandlinger

Den første kendte form for behandling for ringorm var i 1906, hvor spormængder af kviksølv blev anvendt til at bekæmpe parasitten.

Habitat

Fungal organismer habitat i fugtige, fugtige og tørre områder. Svampe kan være at leve i et område af din krop uden at udvise nogen kendte symptomer.

Behandling

Svampene bag ringorm trives ved at fortære keratin i det øverste lag af din hud. Med det i tankerne, er ringorm normalt behandlet ved at anvende et anti-svampe creme til huden.

Recepter

De to almindelige cremer ordineret til ringorm behandling er miconazol og terbinafin. Disse cremer der anvendes to gange om dagen, indtil ringorm symptomer stoppe.

Tidsramme

Symptomer på ringorm vil normalt begynde at falme 9 dage efter behandlingen er startet. Symptomerne skal være væk efter 2 uger. Hvis symptomerne tilbage efter 2 uger, er det tid til at konsultere en læge.

Forebyggelse / Solution

Ringorm sammentrækning kan forebygges ved at tage flere små skridt, herunder undgå deling tøj, badning tekstiler og sportsudstyr. Rengøring tøj i anti-svampe sæbe forhindrer eksponering, ligesom iført sko i omklædningsrum og strand faciliteter.


        

Udgiv min kommentar