Fantacine.com

Hvordan at slippe af Udslæt forårsaget af Servietter

Hvordan at slippe af Udslæt forårsaget af Servietter


Udslæt forårsaget af hygiejnebind er almindelige og kan være ganske ubehageligt. Disse udslæt er også kendt som lokalirriterende kontakt dermatitis. Fordi hygiejnebind består af udenlandske kemikalier som dioxin, kan de undertiden forårsage smertefulde irritationer. Dioxiner er biprodukter af Pad og tampon-fremstillingsproces. De fleste hygiejnebind er lavet af bomuld og rayon. Processen med at producere rayon indebærer blegning træmasse, som producerer dioxin. Heldigvis er der alternativer til at bære disse typer af hygiejnebind samt kur for udslæt, de kan forårsage.

Instruktioner

De bedste muligheder

1 Ændring af dine pads ofte hjælper med at holde bakterier fra akkumulere. Desuden kan iført syntetiske-foret puder irritere din hud, så prøv puder fremstillet af ubleget bomuld. Må ikke føler sig begrænset til puder og tamponer; de er ikke de eneste muligheder. Der er også klud bleer (som skal vaskes og rengøres), menstruationskopper (der kan genbruges eller bortskaffes) og havsvampe (som er placeret inde i skeden til at absorbere blodgennemstrømningen).

2 Anvend cremer til det inficerede område. Aktuel steroider som en procent hydrocortison anbefales, men bør altid godkendes af en læge. Opholder sig væk fra de hygiejnebind, der forårsagede en udslæt, rengøring området med varmt vand og uparfumerede sæber, og ved hjælp af uparfumerede fugtgivende lotion er enkle løsninger.

3 Kontrol med en læge er bedst, hvis udslættet bliver værre eller ikke går væk inden for tre eller fire dage. Der kunne være et mere alvorligt problem, som toksisk shocksyndrom (TSS). TSS er forårsaget af to bakterier: staphyloccocus aureas og gruppe A streptokokker. Symptomerne omfatter: hovedpine, feber, udslæt og opkastning. Den vigtigste årsag til denne potentielt dødelige sygdom forlader tamponer i for lange perioder. Det er bedst at ændre tamponer hver fire til otte timer.


        

Udgiv min kommentar