Fantacine.com

Sådan Undersøg madforgiftning

Sådan Undersøg madforgiftning


Madforgiftning kan klassificeres som en smitsom sygdom som følge af overførsel af bakterien gennem indtagelse af forurenede fødevarer. Selvom få madforgiftning kan forebygges, forurening er altid en mulighed. Madforgiftning kan forekomme gennem en række forskellige måder, såsom at spise fødevarer, der er blevet kontamineret med Salmonella. Uanset om du er i fødevareindustrien eller en forbruger, når du har mistanke om madforgiftning, er det vigtigt at fastslå den nøjagtige årsag til madforgiftning at forhindre et fællesskab udbrud.

Instruktioner

Undersøgelse

1 Hvis du er en indehaver af en restaurant, er det dit ansvar at finde årsagen til madforgiftning i din virksomhed. For eksempel kunne hvilke mulige fødevareprodukter har ført til madforgiftning? Undersøg dit køkken for at se, om retningslinjer for mad-håndtering blev brudt, såsom råt kød kommer i kontakt med andre fødevarer eller håndterer fødevarer ikke vasker deres hænder.

2 Som indehaver, skal du underrette din lokale sundhedsmyndigheder afdeling for at afgøre, hvilken type bakterie resulterede i madforgiftning og også forhindre et større fællesskab udbrud. Den lokale sundhedsmyndigheder afdeling får brug prøver af formodede fødevarer, der resulterede i forureningen. Du bliver nødt til at lukke din virksomhed, indtil alle problemer med dit fødevaresikkerhed er blevet ryddet.

3 Hvis du er en forbruger, er det vigtigt at blive set af en læge for at identificere den nøjagtige bakterie, der resulterede i din forgiftning. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, du også nødt til at kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling, når du er blevet forurenet af et levnedsmiddel.

4 Hjælp offentlige sundhed embedsmænd, når du er en del af en madforgiftning sag. Selv hvis du har fået bedre fra dine symptomer, kan du stadig hjælpe embedsmænd sundhed identificere, om din sag var en isoleret forekomst eller en del af en bredere problem, såsom en forurenet mad udbrud. Fortæl embedsmand sundhed, hvis du spiste en fødekilde derhjemme, eller hvis du spiste i en restaurant, og derefter kom ned med symptomer.

5 Giv dit embedsmand sundhed alle oplysninger, som kan være nyttige. For eksempel vidste nogen af ​​dine familiemedlemmer spise nogen af ​​de samme fødevarer og komme ned syg, eller gjorde de spiser på samme restaurant som dig?

6 Lad din embedsmand sundhed eller lokale sundhedsmyndigheder afdeling til at indsamle oplysninger baseret på din givet oplysninger. Dette vil give dem mulighed for at undersøge, hvor fødevareforgiftning stammer fra.

TIPS

  • Smid eller returnere eventuelle fødevarer, der er blevet tilbagekaldt.
  • Fortæl din læge om eventuelle symptomer, du kan have, såsom svær kvalme og opkastning, mavekramper og diarré efter at have spist.
  • Må ikke forbruge fødevarer, der er en del af en tilbagekaldelse.

        

Udgiv min kommentar