Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af Methamfetaminer?

Methamfetaminer er blevet en svøbe på vores samfund og på personer, der falder ind ved hjælp af denne destruktive og ødelæggende stof. Metamfetamin er ofte lavet i hjemmet narkotikalaboratorier Det efterlader giftigt farligt affald. Metamfetamin er almindeligvis kaldes is, hastighed, kridt og meth, bare for at nævne nogle få gadenavne. Meth kun forbliver i systemet i cirka seks til otte timer. Som et resultat, kan dem, der forsøger lægemidlet hurtigt bliver afhængige af det og drej til at søge lægemidlet i løbet af nogle timer af at bruge det.

Kognitiv adfærdsterapi behandling

Ifølge Focus Unge Services, en af ​​de mest succesfulde tilgange til metamfetamin behandling er brugen af ​​kognitive adfærdsmæssige behandlinger. Denne form for terapi og medicinsk behandling bruger en kombination af metoder til at udfordre logikken i fortsat brug for misbrugere. Drug rådgivere arbejder med kunderne for at hjælpe dem med at forstå karakteren af ​​afhængighed og specifikt, hvorfor de er blevet afhængige af metamfetamin. Rådgivere hjælpe kunder bliver opmærksomme på deres udløser til at bruge, og hvilke følelser de føler på det tidspunkt, de har trang til at bruge deres foretrukne stof. Gennem fortsatte udfordringer for risiko-til-benefit-forholdet, lægemiddelprogrammer der udnytter kognitive adfærdsmæssige behandlingsformer håber at kunne hjælpe misbrugere forbedre deres adfærd og erobre deres afhængighed.

psykosocial Model

En anden tilgang til metamfetamin afhængighed behandling er brugen af ​​det psykosociale model. Denne model, ifølge UCLA Integrerede stofmisbrug programmer, er en model, hvor personens sociale og psykologiske netværk udfordres og undersøges. Den psykosociale model undersøger de fordele, som en person modtager fra omgås mennesker, der fortsat bruger og fordelene ved at ændre disse adfærdsmønstre. Derudover modellen undersøger de psykologiske fordele ved at bruge versus fordelene ved at stoppe brug eller erstatte det med en sundere coping mekanisme til ubehagelige følelser og følelser.

Matrix Model

Den UCLA Integreret Substance Abuse Program diskuterer også brug af Matrix tilgang til stofmisbrug, herunder metamfetamin. Denne tilgang lægger vægt på brugen af ​​en multifokal tilgang, der omfatter familien inddrages, psyko-pædagogiske metoder (undervisning om det specifikke stof, den afhængighed proces, genvinding) 12-trins metoder og rutinemæssige tilfældig urin dopingtest. The Matrix tilgang udnytter også både gruppe og individuel terapi som en metode til at hjælpe klienter undersøge deres tanker og følelser forbundet med stofbrug og deres udløser at bruge.

Drug Court

En anden model, der har vist sig at være yderst nyttigt i metamfetamin behandling er Drug Court. Dette er et program, der blev udviklet som et alternativ til fængsel tid for kriminelle narkomaner. UCLA Integreret Substance Abuse Program indikerer, at de fleste narkotikadomstoles programmer anvender en tilgang, der er magen til Matrix modellen med den undtagelse, at de også omfatte en motiverende komponent, som er undgåelse af lægemiddel tid. For personer, der har børn, kan der også være ekstra motivation i form af at få adgang til deres børn gennem familie domstol.

Medicin

UCLA Integreret stofmisbrug programmer viser, at i øjeblikket er der ingen medicin, der er effektiv til behandling af metamfetamin afhængighed. Imidlertid har det nationale institut for Drug Abuse (Nida) for nylig finansieret en ny informationsdeling netværk, der vil gøre det muligt lægemiddelforsøg og information forskning til at være mere let deles vedrørende denne søgen. Målet er at finde medicin, der vil hjælpe med virkningerne af en overdosis og tilbagefald.


        

Udgiv min kommentar