Fantacine.com

Sådan Find Halfway Houses

Halvvejs huse - også kaldet sober huse eller sober levende - kan være forskellen mellem en vellykket stof behandlingsregime og tilbagefald. De tilbyder nyligt ædru misbrugere og alkoholikere en midterste trin mellem boligområder behandling og fuld reintegration til familieliv. Nogle gange, en bolig behandling facilitet er ikke en mulighed for misbrugeren, og sober levende bliver den primære behandling. Der er tusindvis af disse hjem over hele landet. Nogle er licenseret af statslige bestyrelser, nogle er ikke. Mange giver en værdifuld samfundstjeneste, mens andre er farlige og usunde steder. At vælge en facilitet er ikke let, men forberedelse og uddannelse kan vejlede dig i denne meget vigtige beslutning.

Instruktioner

En Forstå, at færre end en tredjedel af sober levende hjem er registreret med staten som 501 (c) (3) non-profit. Det betyder, at det store flertal af boliger er ureguleret. Hvad det betyder ikke nødvendigvis, er, at en ikke-registreret hjem er et dårligt valg. De fleste klarer sig fint arbejde for beboerne, der forsøger at få og forblive clean.

2 Gør dit valg baseret på personlige behov. Omkostninger er en faktor, men det bør ikke være den eneste. Hvis det er muligt, at oprette en tid til tour huset og mødes med huset manager.

3 Bed om at se en liste over regler for huset. Generelt, jo mere restriktive, jo bedre. De fleste hjem har en udgangsforbud og strenge regler for overnatninger andre steder. Disse begrænsninger er der for at hjælpe den nyligt inddrive narkoman tilbringe så meget tid på en sikker, alkohol og narkotika frizone som muligt. En udskrevet liste over regler og politikker viser også, at huset er organiseret og konsistent. Hvis lederen verbalt fortæller dig hus politik uden at give nogen trykte materialer, kan det indikere, at reglerne ikke effektivt kommunikeres til eller fuldbyrdes med beboerne.

4 Når du nærmer dig huset, se på den haveanlæg. Det behøver ikke være et palads, naturligvis, men det skal velholdt og præsentabel. De fleste hjem beder beboerne til at forpligte sig til en daglig opgave, så det er vigtigt, at de grunde vedligeholdes med stolthed.

5 Vælg et hjem, der kræver genopretning aktiviteter. En række gruppe måltider om ugen eller en formiddag meditation er måder at gode sober levende hjem fremme en atmosfære af bedring. Mange også kræve, at beboerne deltage i et minimum af eksterne, 12-trins møder om ugen. Disse er alle nyttige værktøjer. En halvvejs hus eller sober levende hjem er ikke et sted at eksistere, men et sted at vokse og blive bedre.

6 Find et hjem, der er i en del af byen langt væk fra gamle hjemsøgt. Nøglen er at starte forfra, og et hjem i et anstændigt kvarter langt væk fra fristelser dit gamle liv giver dig en buffer i løbet af disse første måneder af bedring.

7 Brug din sjette sans. Stol på din tarm til at fortælle dig, hvis en halvvejs hus eller ædru levende hjem bare ikke føles rigtigt, men pas på ikke at tale dig ud af at tage de skridt, du skal tage for at få sunde. Se flere forskellige hjem og sammenligne atmosfæren på hver inden der træffes afgørelse.

TIPS

  • Et hus, der regelmæssigt forelægger sine beboere til narkotika og alkohol screeninger kan koste lidt mere, men det tilføjer et lag af håndhævelse, der holder miljøet sikker og stoffri.

        

Udgiv min kommentar