Fantacine.com

Hvad er årsagen rød hud på Feet & ankler?

Hvad er årsagen rød hud på Feet & ankler?


De mulige årsager til rød hud på fødder og ankler er varierede. Diagnose vil afhænge af, om rødme er også kløende eller ømme, hævede eller varm at røre ved, forenet eller plettet, og om der er andre ledsagende symptomer. Nogle af disse betingelser er alvorlige eller er indikatorer for en alvorlig underliggende tilstand; nogle er ekstremt sjældne. Alle diagnoser bør foretages af en kvalificeret medicinsk professionel.

Dermatitis

Kløende hududslæt kan være allergisk kontakteksem. På fødder og ankler, kan dette være en reaktion på at gå gennem bestemte planter eller sokker vasket i et nyt rengøringsmiddel. Atopisk dermatitis (eksem) hos spædbørn almindeligt påvirker fødder og ankler. Neurodermatitis forårsager lokaliserede pletter af hævet, ru, kløende rød hud, ofte på anklen.

panniculitis

Dette er betændelse i fedt under huden og forårsager pletter af rød, hærdet, og fortykket hud-ofte på fødder, ankler og hænder.

Rocky Mountain Spotted Fever

I denne bakteriel infektion fra flåtbid, er en udslæt på ankler eller håndled Forud feber, kvalme, mavesmerter, hovedpine og lysfølsomhed.

petekkier

Forårsaget af blødning under huden, mest almindeligt ses disse små pletter på ankler og fødder. I en masse vises de som et udslæt. Rødmen forsvinder ikke, når du anvender pres. Petekkier kan indikere forskellige alvorlige medicinske tilstande.

Henoch-Henochs purpura

Denne form for vaskulitis (betændelse i blodkarrene), normalt findes hos børn, forårsager et rødt udslæt på benene, balder og fødder, især omkring sok linje. Ankelleddene er normalt hævede og smertefulde med denne udslæt. Kan medføre stor skade på nyrerne og tarmen.

sarkoidose

En fjerdedel af mennesker med denne inflammatoriske immunrespons udvikle en udslæt, som regel på ankler og skinneben. Dette udslæt er varm, øm, og ledsaget af en tør hoste, åndenød, feber og træthed. Denne tilstand kan beskadige organer eller føre til blindhed.

Grave dermopathy

Denne sjældne komplikation af Grave sygdom (en alvorlig lidelse i skjoldbruskkirtlen) mest almindeligt påvirker skinneben, ankler og fødder, der producerer fortykket, klumpet, rød hud. Dette vil blive ledsaget af symptomer på sygdom i skjoldbruskkirtlen: vægttab, træthed, hurtig hjertebanken og angst.

Cellulitis

Denne bakteriel hudinfektion mest almindeligt påvirker fødder og underben, der forårsager rødme, varme, ømhed og hævelse. Cellulitis udslæt kan være ledsaget af feber og spreder sig hurtigt, at blive livstruende.

Parvovirus

Parvovirus er normalt en mild sygdom i barndommen. Hos voksne, gravide kvinder og personer med nedsat immunitet, kan det være alvorlige og sommetider tilbagevendende og vedholdende. En udslæt i ansigtet flytter til krop og lemmer, med ledsagende træthed, ledsmerter og hævelse af hænder, håndled, fødder og ankler, som kan være rød og varm at røre ved. Med kronisk infektion, kan fødder og ankler være periodisk rød eller lilla, især efter bad eller brusebad.

Raynaud sygdom

I denne tilstand, at blodkarrene til arme og ben kontrakt, der forårsager ekstremiteterne bliver koldt og skifter farve - normalt hvid først, efterfulgt af blå, så rød og dunkende.

Familiær middelhavsfeber

Denne arvelig betændelsestilstand er mest almindelig hos mennesker af udvinding Middelhavet. Et rødt udslæt på den nedre ben ledsager tilbagevendende anfald af feber, mavesmerter, tarm ked, og hævede led.


        

Udgiv min kommentar