Fantacine.com

Bruger til Grapefrugt Pektin

Bruger til Grapefrugt Pektin


Pektin er et stof, der findes i cellevæggene hos mange planter og frugter, herunder citrusfrugter såsom grapefrugt. Det er stærkt koncentreret i grapefrugt interne hvide skræl. Ifølge Silpakorn University, Bangkok, er den vigtigste anvendelse af pektin baseret på dets evne til at danne geler, der kan anvendes i den farmaceutiske industri, såvel som i fremstillingen af ​​marmelade, mælkeprodukter og andre fødevarer.

Syltetøj og gelé

Grapefrugt og andre citrusfrugter pektiner blev første gang brugt i hjemmet produktion af syltetøj og frugtgelé at opnå en tykkere konsistens, reducere dannelsen af ​​vand under opbevaring og garanterer en jævn fordeling af frugtstykker. Ifølge Den Internationale Pektin Producers Association, nogle europæiske markeder sælger frugt pektin som en del af geldannende sukker, bruges til at lave gelé og syltetøj.

Mejeriprodukter

Pektin anvendes som en stabilisator for at forhindre uønskede ændringer i teksturen af ​​mange mejeriprodukter, herunder kondenseret mælk, clotted fløde, yoghurt og ost. Ifølge Codex Alimentarius-Kommissionen, er pektin også anvendes i forarbejdning og produktion af tørrede grøntsager, forarbejdede frugter, morgenmadsprodukter Færdigretter nudler, spiselige pølseskind, eddiker, sennep og andre saucer, soja produkter, øl og cider.

Medicin

Grapefrugt pektin bruges i mange lægemidler som en tarm regulator og anti-diarré agent, rapporterer Vitaminer & Sundhed Kosttilskud Guide. Selvom pektin er resistent over for human fordøjelse, kan det nedbrydes i colon ved naturligt forekommende bakterier. Pektin bruges også til at reducere kolesterolindholdet i blodet, som en antikoagulant og i produktionen af ​​pellets, gelperler, overtrukne tabletter og andre langsomme lægemiddelfrigivelse systemer, ifølge Silpakorn University.


        

Udgiv min kommentar