Fantacine.com

Den perfekte kost for Kolesterol Reduktion

Når dit kolesteroltal bliver forhøjet, din risiko for hærdede arterier, hjertesygdomme og slagtilfælde går op. Selvom arvelige faktorer er ofte årsagen, din kost spiller en rolle, så godt. Den perfekte kost for at reducere dit kolesteroltal indebærer at spise de rigtige fødevarer og undgå de forkerte.

Undgå Bad

Den første ting du vil gøre, er at undgå de fødevarer, der er højt indhold af mættet fedt, kolesterol og transfedtsyrer. Æg, dybstegte fødevarer, forarbejdet kød og hele fedtindhold mejeriprodukter er eksempler. studere Også ernæring etiketter på emballerede fødevarer, du køber. Undgå noget, der har hydrogeneret eller delvist hydrogenerede olier. Dette er en indikator for, at de har transfedtsyrer, som ikke er godt for dig.

Omega-3 fedtsyrer

Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtstoffer, som kroppen ikke kan producere på egen hånd. De kan findes i hørfrø, valnødder og koldtvands fisk herunder laks, makrel, sild, helleflynder og tun. Omega-3 fedtstoffer kan gavne dem med høj risiko for hjerte-kar-sygdomme, ifølge American Heart Association. Spis fisk to gange om ugen og indarbejde hørfrø og valnødder i dine måltider.

Fiber

Fiber kommer i form af opløseligt, som absorberes i vand, og uopløseligt, hvilket ikke er. Ti eller flere gram opløselige fibre om dagen kan sænke cholesterolniveauer, ifølge Cleveland Clinic. Fødevarer, der er høj i opløselige fibre omfatter havre, byg, svesker, linser og bønner.

Olie

Oliven og olivenolie indeholder enkeltumættet fedt. Olivenolie indeholder også en potent blanding af antioxidanter, der kan sænke dit LDL kolesterol, ifølge Mayo Clinic. Dette er den dårlige slags. Tilføj olivenolie-baseret dressing til dine salater, bruge den til at sauter grøntsager, eller dyppe brødet i det for en appetitvækker.

indtag

At være overvægtige eller fede er en risikofaktor. Hvis du falder i denne kategori, fjerne 500 kalorier fra din daglige kost for at fremme et vægttab på et pund om ugen.


        

Udgiv min kommentar