Fantacine.com

Steder at Live for Seasonal Affective Disorder

Seasonal Affective Disorder (SAD) er en depression, der opstår i løbet af de kolde, mørke sæsoner af efteråret og vinteren. Symptomerne omfatter spise mere end normalt, træthed, søvn forstyrrelser og sløvhed. Et fald i serotonin, en neurotransmitter, der skyldtes en manglende sollys menes at være en af ​​årsagerne til SAD. Hvis medicin og lysterapi ikke har arbejdet kan være nødvendigt at overveje at flytte. For at bekæmpe SAD, du behøver at leve tættere på ækvator på et sted med færre mørke måneder end lyse dem om året.

Texas og New Mexico

Den sydvest er det ideelle område for at leve, hvis du lider af sæsonmæssige affektiv lidelse. SAD ofte opstår i områder med kolde og mørke vintre, såsom nordlige stater. Sydlige stater tendens til at have tørre, varme somre og kølige vintre, der sjældent dukkert under 34 grader. Sydlige stater er har mere solrige dage i løbet af vinteren, hvilket kan mindske sværhedsgraden af ​​SAD. El Paso, Texas og Albuquerque, New Mexico er blot et par solrige byer for at hjælpe din vintertræthed. El Paso har ekstremt varme somre og milde vintre, med temperaturer dyppe så lavt som 40 grader Fahrenheit. New Mexico modtager masser af sollys under sommer og vinter, og byens vintre normalt falde til 30'erne.

Louisiana

Hvis du kan lide din vejr at holde konsekvent gennem hele året, Lake Charles i Louisiana er det perfekte sted at bo. Temperaturer hele året spænder fra høje 80'erne til lave 50'erne, med masser af regn. Lake Charles er milde vintre og sol hele året er perfekte til at bekæmpe depression.

Colorado

Som en af ​​den vestlige skråning største byer, Grand Junction prale med sin året rundt solrigt vejr og behageligt klima om sommeren. Temperaturer stige op til de høje 70'erne om sommeren og dip til 30'erne om vinteren. Det bedste tidspunkt at opsuge ultraviolet b (UVB) stråler er fra 10:00 hele vejen indtil 15:00 Denne tidsramme er, når UVB stråler er høje, om du er også i stand til at brænde nemt i denne tid.


        

Udgiv min kommentar