Fantacine.com

Hvordan kan jeg helbrede en øreflip infektion?

Hvordan kan jeg helbrede en øreflip infektion?


Øre piercing er en populær hobby, men kan have negative side påvirker såsom infektion. Hvis der er tegn på en alvorlig infektion, bør du gå se din læge straks. Men du kan prøve et par ting på egen hånd i mere milde tilfælde.

Hvordan kan man se, hvis øret er inficeret

Øreflippen infektioner kan normalt opdaget af rødme og hævelse. Hvis du opdager dette på øret, og øret gør ondt også at røre ved, det er et temmelig godt tegn, at du har en infektion af en slags. At se din læge er den sikreste og mest pålidelige måde at håndtere situationen, men hvis smerten ikke er for svær, kan du prøve et par ting på egen hånd.

Behandling Din Infektion

Mange øreinfektioner vil kurere sig selv forudsat det inficerede område, hvis de holdes rene. De fleste læger vil endda anbefale denne fremgangsmåde til at starte ud. Men hvis infektionen ikke rydde op med tiden, er der et par hjem retsmidler du kan prøve før man går videre til mere alvorlige foranstaltninger.

Den første ting at gøre, er at rense ud det inficerede område ved hjælp af hydrogenperoxid. Hvis symptomerne ikke mindskes inden for en dag eller to, så prøv med varmt saltvand i stedet. Blandes vand med en lille mængde salt til at starte på, da for meget salt bare kunne gøre situationen værre. Brug en ikke-salt tilsat jod. Epsom salt eller havsalt vil arbejde. Salt tilsat jod kan også gøre infektionen værre. Brug en naturlig stykke vat til at anvende saltvand blandingen til det inficerede område og derefter sørge for at tørre det ramte område grundigt. En varm komprimere vil fungere godt for dette.

Andre foranstaltninger

Et par af fødevarer kan hjælpe med at rydde op en infektion en lille smule hurtigere. Prøv at spise fødevarer med højt C-vitamin og zink. Hvidløg er også en fremragende naturlig infektion fighter.

Husk, hvis infektionen ikke rydde op hurtigt på egen hånd, søge lægehjælp!


        

Udgiv min kommentar