Fantacine.com

Smertelindring Fra klemt nerve i Back

En klemt nerve opstår, når noget, såsom en knogle, væv, muskler, brusk eller sene, steder pres på nerven, afbryde sin normale funktion. Resultatet kan være meget smertefuldt og forårsage en prikkende fornemmelse, følelsesløshed og svaghed. En fælles placering af en klemt nerve i ryggen. Smertelindring fokuserer på hvile og medicin.

Årsager og symptomer

Den primære årsag til en klemt nerve i ryggen er en diskusprolaps diskus placere unødigt pres på roden af ​​en nerve, selvom det kan forekomme i en række forskellige måder. Symptomer på en klemt nerve i ryggen omfatter typisk smerte eller følelsesløshed, især når det berørte område forværres, såsom gennem hoste eller nysen. Smerterne kan stråle fra epicentret for klemt nerve, og er beskrevet som en brændende fornemmelse.

Smertelindring

Den bedste måde at lindre smerter fra en klemt nerve i ryggen er gennem sengeleje. Dette forhindrer en forværring af det ramte område, så det tid til at helbrede. For kortvarig lindring af smerte og inflammation, kan bruges over-the-counter-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen og naproxen. I tilfælde af svære smerter, kan din læge ordinere en stærkere smertestillende. Smertelindring kan også findes gennem kortikosteroid injektioner direkte ind i det angrebne område. For lændesmerter forårsaget af en klemt nerve, lette øvelser --- såsom at gå for at holde muskler og led løs --- kan give en vis lettelse. Skiftende is og varme til smerte og inflammation kan lindre smerte samt.

I tilfælde af ekstrem smerte, eller når konventionelle behandlinger ikke yde nødhjælp, er kirurgi ofte betragtes. I tilfælde af en klemt nerve i ryggen, hvis det er forårsaget af en diskusprolaps, en del af skiven kan fjernes.


        

Udgiv min kommentar