Fantacine.com

Retsmidler for ledsmerter Fra Kemoterapi

Behandlingerne er nødvendige for at befri din krop af kræft kan forårsage intens fysisk smerte. Nogle former for kemoterapi have en negativ effekt på dine led --- de bliver betændte og stiv, hvilket fører til smertefulde bevægelser og nedsat vifte af bevægelse. Tage skridt til at behandle din ledsmerter, holde din krop stærk til at fortsætte sin kamp mod kræft.

Gloucosamine og Chondroitin

Tag en kombination af glucosamin og chondroitin for at reducere dine smerter meget. Disse to kosttilskud kommer i to former --- vitamintilskud og en væske. I de senere år har sundhed industrien udviklet en juice drink, at din krop kan absorbere hurtigere end pillerne og der går lettere på dit system.

Receptpligtig medicin

Hvis kosttilskud alene undlader at lindre din ledsmerter, prøv en receptpligtig medicin, såsom morfin eller Oxycodon.

Morfin, en stærk og stærkt vanedannende smertestillende, kommer i flere former, herunder patches og shots. Hvis du modtager kemoterapi på et hospital, vil du højst sandsynligt få billeder af morfin intravenøst. Ved din udgivelse, kan lægen sætte dig op med en morfin plaster til at hjælpe med enhver resterende smerter. Følg lægens anvisninger omhyggeligt, når du tager dette stærkt vanedannende stof.

Din læge kan skiftevis ordinere oxycodon, en opioid anvendes til behandling af smerte. Denne meget klassificeret narkotiske behandler svære smerter i forbindelse med kemoterapi. Oxycodon vil tillade dig at slappe af og medicin til arbejde, ofte få dig til at bruge en masse tid på at sove. Oxycodon er den mest stærkt vanedannende smertestillende rådighed; kun bruge den, når alle andre smertestillende former stoppe med at arbejde.

Tips

Hvis intet virker til at tage væk smerten helt, trøste vide, at det i sidste ende vil forsvinde. Som med al medicin, du ikke forsøge at starte eller stoppe med at tage medicin uden først at konsultere din sundhedsperson.


        

Udgiv min kommentar