Fantacine.com

Hvordan man behandler cystisk fibrose Naturligvis

Hvordan man behandler cystisk fibrose Naturligvis


Behandling cystisk fibrose kræver ofte langvarig brug af tunge doser af antibiotika og andre lægemidler til behandling af bakterieinfektioner. Men du kan håndtere nogle symptomer på cystisk fibrose naturligt. Kost, motion, akupunktur og massage er effektive midler til at forbedre mange respiratoriske og fordøjelsesproblemer funktioner for mennesker med CF.

Instruktioner

Forkæl cystisk fibrose Naturligvis gennem kost og motion

1 Fremme vægtøgning ved at spise fødevarer, der er højt indhold af fedt og kalorier. Når de spiser mere fedt, øge mængden af ​​fedtopløselige vitaminer, såsom A, D, E og K.

2 Spis fødevarer, der er naturligt højt kosten enzymer, såsom ananas og papaya, at hjælpe med absorption og nedbryde fedt, proteiner og kulhydrater.

3 Slow slim vækst ved at indarbejde nogle af følgende i din kost: hvidløg, løg, sennep, persille, selleri og olier findes i nødder, frø og fisk, såsom laks, makrel og sild.

4 Føj antioxidanter til din kost, såsom N-acetyl cystein (NAC) og Coenzym Q10. Antioxidanter kan medvirke til at reducere betændelse i væv og bakterielle infektioner.

5 forbedre den gastrointestinale sundhed med drue-frø produkter og acidophilus.

6 Få 30 minutters moderat aerob motion tre til fem gange om ugen. Aerob træning opbygger lungekapacitet og hjælper løsne slim, så det kan blive ryddet.

7 Find naturlige produkter på cystisk fibrose Services, Inc. hjemmeside, og klik på "naturlige" fanen (se Resources nedenfor). Den cystisk fibrose Foundation modtager 10 procent af alle køb foretaget via denne hjemmeside.

Forkæl cystisk fibrose Naturligvis med urter

8 Drik grøn te for at øge antioxidanter og forbedre immunsystemet funktion.

9 Reducer betændelse i væv med ginkgo biloba og kattens klo. Begge er antioxidanter og kattens klo kan også kæmpe bakterielle infektioner.

10 Detox dit system med mælk-tidsel-frø ekstrakt taget to til tre gange dagligt.

11 behandling af smerter og betændelse naturligt med bromelain.

12 Tag 50 mg. af jorden vedbend tre gange om dagen for at bremse opbygningen af ​​slim i lungerne og mave-tarmkanalen.

13 Fight bakterielle infektioner med echinacea, elecampane og goldenseal.

Forkæl cystisk fibrose Naturligvis med komplementære metoder

14 Treat CF symptomer med akupunktur til at forbedre fordøjelsen og respiratoriske funktioner.

15 Brug terapeutisk massage og brystkompressioner at løsne slim og klare slim fra lungerne.

16 Prøv homøopatiske midler, såsom Antimonium TARTARICUM og carbo vegetabilis, at forbedre åndedrætsfunktionen. Tal med en erfaren homøopat for nøjagtige doser. Også tjekke med din læge for at sikre, at disse kosttilskud ikke vil forstyrre medicin du tager.

TIPS

  • Sørg for, at børn får calcium, de behøver. Calcium absorption er især svært for folk med CF.
  • Rådfør dig med en diætist, der har specialiseret sig i CF at sikre, at du og din familie får de rette næringsstoffer.
  • For at undgå ubehagelige konsekvenser af at gøre de forkerte valg, altid tjekke med din læge, før du foretager nogen kostændringer eller begynder en øvelse regime.

        

Udgiv min kommentar