Fantacine.com

Hvordan man behandler højt kolesteroltal under graviditet

Hvordan man behandler højt kolesteroltal under graviditet


Under graviditet, behandling almindelige sundhedsproblemer såsom højt kolesteroltal bliver tricky. I øjeblikket er der ingen medicin til behandling af forhøjet kolesterol godkendt til brug af gravide kvinder. Dette efterlader dig med to muligheder for at behandle din højt kolesteroltal i løbet af de 9 måneder af graviditeten - kost og motion.

Instruktioner

Forkæl højt kolesteroltal gennem kost og motion

1 Spørg din læge om en henvisning til en ernæringsekspert, der har specialiseret i at arbejde med gravide kvinder. Da graviditet kræver, at du forbruge flere kalorier og undgå visse fødevarer, er det vigtigt at søge råd hos en ernæringsekspert inden du forsøger at behandle din højt kolesteroltal gennem din kost.

2 Tal med din ernæringsekspert om at indføre mere fiber i din kost. Både opløselige og uopløselige fibre har vist sig at hjælpe med at reducere kolesterol hos de fleste patienter, og kan findes i fødevarer, der er passende for en gravid kvindes kost, såsom frugt, grøntsager og hele korn såsom havregryn.

3 Find ud af, om en reduktion i mængden af fedt du spiser, er tilrådeligt under din graviditet. Din ernæringsekspert kan råde dig til at forbruge en vis mængde fedt hver dag for den neurologiske sundheden for dit barn, men kan bede dig om at opsøge sundere kilder til det såsom enkeltumættet fedt findes i olivenolie eller avocado.

4 Diskuter udnytte optioner med din læge. Hvis du har været udøver konsekvent før din graviditet, bør du være i stand til at fortsætte med at udøve gennem det meste af din graviditet. Dog kan din læge råde dig mod at engagere sig i high-impact aerobic, som kan lægge alt for meget stress på dit hjerte.

5 Tjek din lokale træningscenter for skånsomme cardio maskiner såsom elliptiske løbebånd og stationære cykler. Disse maskiner giver mulighed for at øge din puls til et acceptabelt niveau uden at lægge ekstra pres på dine led eller ryg.

6 Forkæl dig selv med masser af vand efter træning og i løbet af dagen. Ved at undgå sukkerholdige eller koffeinholdige drikkevarer, kan du holde dine triglycerider nede under graviditeten - en vigtig faktor i at opretholde et lavt kolesteroltal.

7 Accepter, at de fleste læger ikke bekymre dig for meget om højt kolesterol hos gravide kvinder. De fleste tror ikke, at 9 måneder af ubehandlet højt kolesteroltal udgør en stor risiko for den generelle sundhed i deres gravide patienter.

TIPS

  • Du bør ikke foretage radikale ændringer i din kost eller motion regime under graviditet, medmindre specifikt bliver bedt om det af din behandlende læge. Du kan sætte dit liv eller barnets liv i fare ved at indtage for få kalorier eller deltage i intens motion.

        

Udgiv min kommentar