Fantacine.com

Medicin til behandling af feber blister

Den virus, der forårsager feber blister er fundet i 95 procent af mennesker, men kun 10 procent har udbrud. Medicin vil fremskynde den helbredende og mindske smerten af ​​en feber blister, men de vil forsvinde på egen hånd uden behandling. Der er ingen kur til rådighed, der vil fjerne den virus, der forårsager feber blister fra kroppen.

Fakta

Feber blister omtales også som forkølelsessår og er en smitsom form af herpes virus. Blister dannes på ydersiden af ​​munden, sædvanligvis på læben linje eller på hjørnet, hvor læberne mødes. Ingen tegn eller symptomer vises, når viruset indføres i legemet; i stedet de første symptomer er, når blisterpakningen der begynder at forekomme.

Årsag

Feber blister er forårsaget af herpes simplex 1 virus. Virussen spredes ved kontakt, som regel fra at røre eller kysse en inficeret person under eller før et udbrud, når virus er aktiv. Når en person er inficeret med virus, vil det aldrig forlader kroppen, men i stedet går ind i en hvilende fase. En feber blister udbrud er forårsaget når kroppens forsvarssystemer svækkes. Nogle årsager er: feber, sygdom, stress, skade, UV-stråling fra solen, eller hormonale ændringer i kroppen.

Symptomer

Symptomer, en blister er danner mærkes op til tre dage før. Nogle mennesker vil føle smerte, kløe eller en brændende fornemmelse på det sted punkt. Når blister vises, er det væskefyldte og rød i udseende.

aktuel Recepter

Der er to aktuelt fløde behandlinger godkendt af FDA; Zovirax (Acyclovir) og Denavir (Penciclovir). Både Zovirax og Denavir er receptpligtig cremer til brug for patienter over 12 år og anvendes ved det første tegn på en blisterpakning. Zovirax bivirkninger er tør hud og læber og eventuel afskalning af huden, hvor cremen påføres. Denavir bivirkninger omfatter: hovedpine, ændringer i smagsløgene, og udslæt. Hverken medicin bør træffes af en gravid eller ammende mor.

Mundtlige Recepter

Valtrex (Valacyclovir) og Famvir (Famciclovir) er oral medicin taget i pilleform ved starten af ​​feber blister. Disse medikamenter er ikke godkendt til brug hos børn. Almindelige bivirkninger for begge medikamenter er hovedpine, diarré, opkastning og træthed. Valtrex bivirkninger omfatter også depression, ledsmerter og svimmelhed. Kvinder, der er gravide for ammende bør ikke tage enten oral medicin. Begge medikamenter er også ordineret til helvedesild og genital herpes.

Over-the-counter behandling

Abreva er en over-the-counter creme medicin godkendt til brug med feber blister eller forkølelsessår på patienter over 12 år. Denne medicin bør anvendes på den første advarsel til at fremskynde helingsprocessen. Bivirkninger med Abreva er hovedpine, menstruationssmerter, eller en løbende eller tilstoppet næse. Abreva er ikke blevet undersøgt til brug med gravide eller ammende kvinder, så konsultere en læge før brug.


        

Udgiv min kommentar