Fantacine.com

Sådan Gør din egen Meditation CD

Sådan Gør din egen Meditation CD


Meditation er en meget gavnlig praksis og er uhyre praktiske såvel som afslappende. Meditation cd'er kan styres eller blot instrumental, afhængigt af formålet af cd'en. De fleste mennesker, der mediterer har et specifikt mål eller hensigt til deres meditation. Meditation tager bevidstheden hos den enkelte dybt i deres eget sind, ind i det ubevidste, og de dybeste lag af sig selv. En guidet meditation cd kan hjælpe med denne proces.

Instruktioner

1 Definer formålet med meditation cd. Hvad er formålet med denne cd? Er det til afslapning, der forbinder med en dybere del af selvet, healing, visualisering eller vejrtrækning? Hvad meditation teknik vil blive brugt? Formålet med meditation skal være klar, før det kan optages.

2 Åbn en lydoptagelse og blanding program. Hvis du ikke har en installeret på din computer, Cool Edit Pro er en fremragende gratis program.

3 Beslut om længden af meditation. Standard lyd-cd'er er 72 minutter lang, så en time er en god længde til at sigte efter. Opret et nyt spor med den ønskede længde for meditation.

4 Vælg baggrundsmusik, hvis det ønskes. Ambient eller natur lyde er et godt valg; blød, flyder instrumental musik anbefales også. Musik er ikke nødvendigt, men mange mennesker nyder det. Importer disse spor ind i den lydfil, der blev skabt i audio editor og arrangere dem at sløjfe eller passer længden af ​​optagelsen.

5 Optag den guidede meditation ved hjælp af computerens mikrofon. Start med at slappe af i kroppen del for del, afslappende sindet og ånde, eller enhver anden afspændingsteknik. Så optager den ønskede meditation eller motion. Når der er optaget sporene, indsætte dem i mixeren, justere volumen og arrangere. Loop lydsporene så de gentage.

6 Lyt til hele optagelsen gang igennem, og foretage de nødvendige ændringer. Eksportere filen som en .WAV eller .MP3. Brænd den eksporterede lydfil til en cd og nyde.


        

Udgiv min kommentar