Fantacine.com

CV Fælles Symptomer

CV Fælles Symptomer


Konstante hastighed samlinger, eller CV samlinger, er en integreret del af de fleste biler. De anvendes primært til at styre styringen. CV samlinger er placeret nær den mekanisme suspension til hvert hjul. Som enhver anden del af en bil, kan et CV fælles forværret og kræver reparation eller udskiftning. På grund af sin særlige funktion, symptomerne på en CV fælles problem er specifikke og ofte let at diagnosticere.

Støj

Mange af de problemer, som en dårligt fungerende CV fælles bekræftes af støj. En fælles symptom på en dårlig CV fælles er en popping eller klikke lyd. Da CV fælles påvirkes af styretøj, denne lyd er ofte højere under en skarp drejning. Kørsel i omvendt kan yderligere øge lyden.

Speed ​​Ændringer

Væsentlige ændringer i hastighed kan skabe en stærk "clunk" lyd fra flere forskellige problemer i et CV joint. Denne lyd kan komme fra enten acceleration eller deceleration. Fordi CV fælles er struktureret omkring hjulet, kan andre defekte mekanismer også oprette lignende støj, så diagnosen kan være en vanskelig opgave. I lighed med andre CV joint lyde, hvis clunking støjen præsenterer mere klart i løbet af bakgear, CV fælles er sandsynligt, at skylden.

Fedt

En del af CV fælles er den "boot", der beskytter de indre funktioner af CV joint. Støvlen holder fedt inde i fælles lække ud, og forhindrer også uden elementer, såsom græs og snavs, i at komme ind i leddet. Hvis boot mislykkes, vil fedt utætheder dukke op og CV fælles vil miste meget af sin smøring, hvilket resulterer i fælles fiasko.

Vibrationer

Flere forskellige former for vibrationer kan skyldes en CV fælles problem. Som med andre CV ledsymptomer, kan vibrationerne præsentere med øget hastighed eller acceleration. Dog kan vibrationer være forårsaget af andre fejl i bilen så godt, så de CV leddene er ikke nødvendigvis problemet. Hvis andre midler, såsom hjulsporing, ikke løser problemet, overveje en omhyggelig kontrol af alle CV samlinger.

Konsekvenser

CV samlinger skal være korrekt inspiceret og repareret ved det første tegn på en hvilken som helst symptom. Et CV fælles efterlades uden opsyn kan forårsage betydelig skade på andre aspekter af køretøjet. Drivaksler og aksler kræver ofte udskiftning på grund af problemer med oprindelse med en defekt CV joint. I ekstreme tilfælde kan køretøjet standse helt.


        

Udgiv min kommentar