Fantacine.com

Hvordan til at behandle din ankel forstuvning i 6 trin

Hvordan til at behandle din ankel forstuvning i 6 trin


Skader på ledbånd, der lægger en knogle til en anden kaldes en forstuvning. Ankelforstuvninger opstår typisk, når foden ruller overdrevent til den ene side, mens vægten er lagt på benet. De involverer sædvanligvis skade på ledbånd på ydersiden af ​​anklen. Forstuvninger varierer i sværhedsgrad fra Grade 1 til lønklasse 3. Grad 2 og 3 forstuvninger involverer ligament tårer og kan kræve kirurgisk indgreb. Svær stammer bør evalueres straks i skadestuen. Grad 1 forstuvninger medføre nogle blå mærker, hævelse og smerte, men som regel kan behandles i hjemmet.

Instruktioner

1 Tag anti-inflammatorisk medicin ifølge doseringen retninger for to til tre dage efter skaden. Dette vil reducere smerte, inflammation og hævelse.

2 Anvend is til din ankel flere gange om dagen for at mindske smerter og hævelse. Placer flere isterninger i en plastpose, forsegle det og placere den på din ankel i 20 minutter. Vent mindst en time, før du anvender mere is.

3 Pak din fod og ankel med en elastisk wrap at yde støtte og mindske hævelse. Begynd indpakning lige over tæerne, fortsætter indpakning af overlappende halvdelen af ​​bredden af ​​wrap med hver tur, og ender flere inches over din fod. Før fingeren under de øverste og nederste kant wrap for at sikre det ikke er for stramt. Løsn wrap hvis fingeren ikke vil glide let eller hvis du føler følelsesløshed eller snurren i tæerne.

4 Prop foden på flere puder når du sidder eller ligger ned. Prøv at hæve den over niveauet for dit hjerte til at mindske hævelse og forbedre cirkulation.

5 Brug krykker at reducere mængden af vægten placeret på skadet fod. Advance de krykker, svinge gennem og lander på den skadede fod. Gå langsomt og fremme de krykker en kort afstand med hvert trin til at forbedre din balance. Som din ankel heler, gradvist anvende mere vægt på din fod, indtil du er i stand til at gå normalt uden krykker.

6 Udfør blide vifte-of-motion øvelser med din ankel for at forbedre cirkulation og mindske stivhed. Prop foden på flere puder og forsigtigt flytte din fod i med og mod uret cirkulære bevægelser. Flytte hver retning 10 gange. Forsigtigt pege tæerne og derefter trække dem op mod dit hoved. Udfør 10 gange. Stop flytte, hvis du oplever skarp smerte. Som din tolerance forbedres, øge gentagelser, indtil du kan udfylde tre sæt af 10 for hver bevægelse.

TIPS

  • Søg lægehjælp, hvis du ikke er i stand til at lægge nogen vægt på din fod efter den er såret, hvis den er alvorlig misfarvning og hævelse forekomme eller symptomer ikke begynder at forbedre efter et par dage.

        

Udgiv min kommentar