Fantacine.com

Pediatric Neurologiske

Nervesystemet består af to forskellige delsystemer: det centrale og perifere nervesystem. En neurologisk lidelse opstår, når der er skader på begge systemer.

Betydning

Nervesystemet er sårbar over for en lang række problemer, der spænder fra ADHD til epilepsi at spina bifida. Statens Institut for børns sundhed og udvikling (NICHD) skriver, at når debut begynder i barndommen, de lidelser udtrykke sig forskelligt, har langsigtede konsekvenser og udføre høj risiko for sekundære handicap.

Symptomer

Ifølge University Hospitals af Cleveland, Ohio, nogle almindelige røde flag omfatte "forsinkelser i at nå udviklingsmæssige milepæle, usædvanlig stigning eller manglende vækst i hoved størrelse, usædvanlig mangel på koordination, pludselige eller skiftende ændringer i bevidsthed eller humør, muskelstivhed, rysten eller anfald. " Hovedpine, tab af følelse, muskelsvaghed, desorientering, hukommelsestab, kramper eller muskelspasmer er andre eksempler.

Årsager

Universitetshospitaler rapporterer de væsentligste årsager til nogle neurologiske lidelser som medfødt (erhvervet før fødslen), eller på grund af "traume, infektioner, tumorer, forstyrret blodgennemstrømning, degeneration eller strukturelle defekter" direkte relateret til nervesystemet.

Diagnose

Diagnosticering den specifikke neurologiske lidelse er kompliceret, skriver Børnehospitalet i Philadelphia, som "mange lidelser ikke har endelige årsager, markører eller prøver." CAT scanninger, EEG, MRIs, PET scanninger, spinal haner og ultralyd er eksempler på tests din børnelæge eller specialist kan kræver.

Eksamensforberedelse

Til spædbørn og små børn, en favorit emne som en sut, udstoppet dyr eller tæppe kan være af stor komfort, når tests bestilt. Børns Hospital i Philadelphia anbefaler med små og større børn til at være ærlige om hvad de skal forvente og at forsikre dem, du vil være med dem, når det er muligt.


        

Udgiv min kommentar