Fantacine.com

Sådan finder Hot Packs

Hot packs er en over the counter produkt, du kan købe for at hjælpe med at behandle skader. Varme påføres en skadet site kan mindske hævelse og forårsage en person til at føle sig mindre ubehag. Før du bruger varme pakninger til at behandle en skade, skal du først tale med din læge om, hvordan du skal bruge pakkerne og hvor ofte. Du kan finde varme pakninger fra flere kilder online og offline.

Instruktioner

1 Bestem type hot pack du ønsker at købe. Før du finde varme pakninger, bør du forskning de sorter, der er til rådighed. For eksempel valg omfatter air aktiveret varme pakninger, microwavable typer, menstruation krampe relief packs og ryg smertelindring patches.

2 Besøg apoteket. Tal med apoteket om eventuelle varme pakninger, at butikken har på lager. Nogle mærker til at overveje at omfatte CuraHeat og ThermaCare.

3 Bestil varme pakninger online. Som et alternativ til en detail placering til et apotek, kan du også finde de varme packs gennem et online-apotek. Som et eksempel, Drugstore.com har snesevis af varme pakninger til salg.

4 Gem ved at få større mængder fra en gros klub. Hvis du har brug for en stor pakke eller flere pakker af varme pakninger, så prøv en gros klub som Sams Club. Men husk på, at du får brug for et medlemskab til at shoppe på disse typer af butikker.

5 Besøg en medicinsk forsyning butik for varme pakninger. Både online og offline medicinsk levering butikker bære varme pakninger til brug til behandling af smerter og skader med brug af varme. For eksempel, Med-Tech Resource retails Rapid Heat, en varm pack, der er simpelthen trækkes fra hinanden for at aktivere.


        

Udgiv min kommentar