Fantacine.com

3-Step Cure for søvnløshed

Søvnløshed påvirker millioner af mennesker, og årsager kan omfatte sygdomme, kroniske tilstande og personlige forhold. Disse dage, de fleste mennesker helbrede søvnløshed med over-the-counter og receptpligtig medicin, som ofte dyre og kan blive vanedannende. En mere naturlig, tre-trins metode bør prøvet før ty til piller.

Følg en tidsplan

Når søvn tidsplaner er uberegnelig, kroppen har en vanskelig tid at justere, øger sandsynligheden for søvnløshed. Prøv at gå i seng på samme tid hver aften og vågner op på samme tid hver morgen. Dette vil hjælpe din krop vænnet sig til en regelmæssig søvn tidsplan; du vil være i stand til at slappe af før seng og vågner udhvilet. Juster din søvn tidsplan i henhold til din arbejdsplan. For eksempel, hvis du arbejder fra 09:00 til 17:00, går i seng omkring midnat og vågne op fra 07:00 til 07:30 giver mulighed for en solid syv timers søvn. Hvis du arbejder et nathold --- måske 07:00 til 02:00 --- du kunne skyde en fra 04:00 til 11:00 søvn tidsplan. Det hele afhænger af din individuelle livsstil.

Slap af

At få kroppen til hvile tilstand er nødvendig for at falde i søvn i tide. Drik urtete inden sengetid; mange af disse koffeinfri te har beroligende egenskaber, der kan hjælpe dig roligt ned før sengetid. Tag et bad før sengetid for at bidrage til at åbne blodkarrene, som automatisk inducerer afslapning. Lyt til blød musik --- en fantastisk måde at forberede sig til seng. Afspil cd'er, der indeholder sådanne lyde som havets bølger, regn og vind; disse beroligende lyde kan hjælpe dig slappe af.

Opret en behagelig søvn miljø

Køligere temperaturer, fravær af lys og støj blokkere alle bidrage til, hvor godt du sover. Varm rum skal afkøles til omkring 70 grader, enten med en termostat eller en ventilator. Drawn gardiner skjold lys ind i lokalet; dette er særlig vigtigt for dem, der sover i løbet af dagen. Hvid støj er en glimrende måde at holde de udvendige lyde af naboer, dyr eller biler i at forårsage søvnløshed. Overhead og box fans er normalt effektive, fordi de ikke er alt for højt, men kan blokere ud klamt lyde.


        

Udgiv min kommentar